Oldal frissítése

TIGI Bed Head Recovery Conditioner 750 ml

5 4 értékelés

TIGI Bed Head Recovery Conditioner 750 ml

A Tigi Bed Head Recovery Conditioner egy hidratáló és tápláló hajkondicionáló, ami speciálisan a nagyon száraz és sérült haj igényeihez volt kifejlesztve. Ez az egyedülálló termék mélyen hidratálja, a szükséges anyagokkal táplálja és regenerálja a hajat. A kondicionálónak köszönhetően a hajad puha, finom szálú, gyönyörűen fényes, mélyen táplált és hidratált lesz. A termék használata után a haj könnyen kifésülhető, ezen felül pedig segít a színezett hajnak megtartani a színét.
Hatóanyagai:
A termék turbo-hidratáló molekulákat tartalmaz, amely azonnal ellátja a hajad a szükséges tápanyagokkal és hidratációval, finomítja a hajszálakat, valamint ragyogó fényt és egészséget kölcsönöz nekik. Az UV szőrűk segítenek védeni a hajszálakat a kedvezőtlen külső hatásoktól, és megakadályozzák a haj telítettségének és fényének elveszítését.
Alkalmazás:
Masszírozd bele a nedves hajadba, hagyd egy ideig hatni, majd öblítsd le.
Hatások:
A termék használatának eredménye a regenerált és egészséges haj, ami kellőképpen hidratált és táplált, csodásan selymes, fényes, és könnyen kifésülhető.
Specifikációk:
A termék alkalmas a nagyon száraz és sérült hajhoz.
Tartalom:
750 ml

Összetétel:
WATER (AQUA/EAU), CETEARYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, AMODIMETHICONE, BEHENALKONIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), LACTIC ACID, LIMONENE, POTASSIUM CHLORIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PEG-7 PROPYLHEPTYL ETHER, DISODIUM EDTA, BENZYL BENZOATE, DMDM HYDANTOIN, GERANIOL, LINALOOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CI 42090 (BLUE 1), CI 15985 (YELLOW 6).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL0192a
Termékszám:  615908416022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20