Oldal frissítése

TIGI Bed Head Masterpiece 300 ml

4,0 4 értékelés

TIGI Bed Head Masterpiece 300 ml

A Tigi Masterpiece egy luxus hajlakk, amely minden hajtípushoz alkalmas. Ez az egyedülálló hajlakk tökéletes és hosszan tartó rögzítést nyújt a hajadnak, emellett pedig ragyogó fényt és védelmet is a nedvességgel és külső káros hatásokkal szemben. A termék felvitele minden hosszúságú hajra alkalmas, és trópusi gyümölcsillatot is nyújt, antisztatikus védőgáttal együtt. Megelőzi a hajad kiszáradását, és megkönnyíti a kifésülését és a mosását is.
Specifikációk:
A termék minden hajtípushoz alkalmas.


Tartalom:
300 ml
 

Összetétel:
Alcohol Denat (SD Alcohol 40-B), Hydrofluorocarbon 152a, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Methyleugenyl PEG-8 Dimethicone, Triethyl Citrate, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Quaternium-52.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL0148
Termékszám:  615908418859

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05