Oldal frissítése

Tiffen 77 mm kerek SLIM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tiffen 77 mm kerek SLIM

Tiffen 77 mm egy polarizátor, amely növekedés a szín és a kontraszt. Visszavert fény leggyakrabban jelenik meg fehér telített, rontva a színes kép. Polarizált szabályozza ezt a jelenséget jelentősen húzza a mélység a kék ég. Ugyanakkor azt eltávolítja fényét fémes felületek, mint például a Windows vagy a víz. Az alapvető jellemzője a kiigazítás a színtelítettséget, különösen a kültéri környezetben. Cirkuláris polarizátor, vagy ha a kör alakú ugyanaz a hatása, mint a lineáris polarizátor és fel lehet használni a kamera fut fénymérési rendszer kiegészítő lámpák, általánosan használt SLR autofókuszos kamarák. Különleges hatások, használjon polarizátor más szűrőkkel. Ötvözi polarizers 25 Red tapasztalható hihetetlen fekete-fehér fényképek a táj. Ez a modell a nagy látószögű objektívek végrehajtásában SLIM.
Tipp:
Hogyan lehet a legjobban polarizálja az ég körkörös polarizátor:Mutasd meg mutatóujjával a napot. Thumb bővíteni derékszögben és forog a tengelye a mutatóujjával. Inch szalag jelzi a legmélyebb kék horizonton.


Kód:  OT509h2
Termékszám:  77WIDCP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15