Oldal frissítése

TIERRA VERDE gél mosogatógéphez (visszaváltható tartály 25 l)

61 990 Ft

TIERRA VERDE gél mosogatógéphez (visszaváltható tartály 25 l)

Szeretnéd fenntartható módon elmosogatni az edényeidet? A TIERRA VERDE mosogatógép gél a megnövelt mosódió-kivonat tartalmával hatékonyan küzd a szennyeződések ellen. A hozzáadott szódabikarbóna segít eltávolítani a rászáradt ételmaradékokat. A gél kellemes illatú a BIO narancs illóolajnak köszönhetően, amely természetes módon zsírtalanít és semlegesíti a nem kívánt szagokat. Hatékony már 40°C-os hőmérsékleten is. Egy teljesen új tenziddel, az alkil-poliglükoziddal dúsították, amelyet keményítőből és olajokból állítanak elő. A TIERRA VERDE gél bármilyen típusú háztartási mosogatógéphez használható, és megfelel a legszigorúbb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak. Visszaváltható tartályban érkezik hozzád. 

A TIERRA VERDE mosogatógép gél (25 literes visszaváltható tartály) legfontosabb jellemzői

  • A TIERRA VERDE mosogatógép gél hatékonyan küzd a szennyeződések ellen. 
  • A szódabikarbóna eltávolítja a rászáradt ételmaradékot. 
  • A TIERRA VERDE gyengéden illatosít és semlegesíti a szagokat a BIO narancs illóolajnak köszönhetően.
  • Megfelel az európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak. 
  • A TIERRA VERDE mosogatógépbe való gél már 40°C-tól is hatékony.
  • 25 literes visszaváltható tartályban szállítjuk.

A TIERRA VERDE gél természetes összetételű

Ha fontos számodra a napi szinten használt termékek összetétele, a TIERRA VERDE mosogatógél a megfelelő választás a konyhádba. Nem irritálja a bőrt és környezetbarát, a gél összetevőinek 98%-a a természetből származik. A hatékony formula a természetes tenzid szaponinokat tartalmazó mosódióra támaszkodik. A bio narancsolajat érett szicíliai narancsok héjának préselésével nyerik. A TIERRA VERDE mosogatógép gélt teljesen természetes alapon fejlesztették ki, és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. A természetben könnyen lebomlik. 

Használata: 
Önts 25 ml terméket a mosogatógép tálcájába (azaz körülbelül a tartály kupakjának 3/4 részét). Erősen szennyezett edények esetén használj egy teljes kupaknyi készítményt. Adj hozzá egy evőkanál vízkőoldót - citromsavat - a mosogatógép vízkőmentesítéséhez. A gél hatását a szódabikarbóna is fokozza, amely egyúttal megszabadítja a mosogatógépet a szagoktól. 


Összetétel

< 15% szappandió-kivonat, kelátképző szer (GLDA), nátrium-citrát, nátrium-bikarbonát (szódabikarbóna), nátrium-karbonát (mosószóda), glicerin, xantán gumi, < 5% nem ionos tenzid, természetes narancs illóolaj bio minőségben ( Citrus sinensis), d-limonén.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Űrtartalom

Űrtartalom 25 000 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél
Kód:  MYC385
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595691812534

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10