Oldal frissítése

Thule Subterra roller 36 l bordó

Kiegészítők a termékhez

Thule Subterra roller 36 l bordó


Utazz stílusosan a Thule Subterra TSR336EMB bőrönddel

Maradj az utazás során is rendkívül stílusos. A Thule Subterra roller 36 l TSR336EMB borvörös színű bőrönd mindenki számára megfelelő választás. Méretének köszönhetően kézipoggyásznak is alkalmas. 36 literes belső térfogatával ideális a mindennap szükséges holmik szállítására. A bőrönd textil anyaga egy praktikus megoldás azoknak a felhasználóknak, akiknél elsődleges szempont a bőrönd alacsony tömege.


36 liter

Bőrönd térfogata

3,2 kg

Bőrönd tömege

Kézipoggyászként alkalmas

A legtöbb légitársaságnál


Thule Subterra

Kényelmes utazás

A tartós külső szerkezetből és megformált polikarbonát hátrészből álló bőrönd kialakítása elnyeli a durva használat során keletkező behatásokat. Ezáltal megbízható védelmet nyújt a bőröndben tárolt holmiknak.
A tartós és nagyméretű kerekek zökkenőmentes és könnyű szállítást garantálnak.


Thule Subterra

Intelligens belső elrendezés

A felosztott fő rekesz meglepően tágas. Emellett, a bőrönd belső részének világos színe megkönnyíti az elkallódott holmik vagy kisebb méretű tárgyak megtalálását. A beépített névtábla leegyszerűsíti a bőrönd beazonosítását.

Thule Subterra kollekció

A modernkori utazás jellemzőit tekintve a bőröndök kialakítása ritkán teszi lehetővé az igazán hosszútávú használatot. Pontosan ebben remekel a Thule Subterra bőröndje. A Thule jelentős tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb elvárásokat támasztó beltéri és kültéri környezetekhez megfelelő termékek gyártásában. Soha véget nem érő tesztelésük az ütésálló, karcolásálló tulajdonságoktól egészen az eső és a napfény okozta behatásokig egy olyan kollekció megtervezését eredményezte, amelynek bőröndjei nem csak az első utazás alkalmával mutatnak kifogástalanul.


Paraméterek

Szín

Szín Lila

Tömeg

Tömeg 3,18 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 36 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 55 cm
Szélesség 35 cm
Hosszúság/mélység 21 cm

Méret

Táska mérete S

Felszerelés

Felszerelés Címke
Kerekek Kemény
Kerékszám 2
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete S
Kód:  SPTthuk02
Termékszám:  TL-TSR336EMB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15