Oldal frissítése

THULE Crossover 25l Notebook hátitáska, max 15"-os laptopokhoz, fekete

4,8 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

THULE Crossover 25l Notebook hátitáska, max 15"-os laptopokhoz, fekete

A THULE Crossover 25l Notebook hátitáskát olyan felhasználók számára tervezték, akik nemcsak szeretik a technológiát, de megbízható védelemre is szükségük van hozzá, valamint mindennapi tevékenységeiket is szeretik szervezetten végezni. A hátizsák alapja egy beépített laptop rekesszel van megerősítve, amelyben akár egy 15"-os klasszikus notebook vagy egy MacBook Pro is kényelmesen elfér. Szintén található benne egy párnázott zseb egy iPad számára, és egy rendszerező zseb is. Emellett a hátizsák rendelkezik egy törésálló SafeZone biztonsági zsebbel, amelybe biztonságban elhelyezheted a szemüvegedet, napszemüvegedet és egyéb törékeny eszközeidet, mint például a mobiltelefonodat. 

A hálóval ellátott, perforált EVA vállpántok légáteresztőek és a kipárnázott, légcsatornás hátsó panellel együtt kényelmet és megfelelő szellőzést biztosítanak. A THULE Crossover 25l Notebook hátitáska számos füllel is el van látva, hogy a könnyű szállíthatóság érdekében. Hálós zsebek találhatóak az oldalán kulacsok és egyéb kiegészítők számára. Vízálló anyaga, a cipzárokkal együtt egy könnyű, de hatékonyan védelmező hátizsákot eredményez.

Specifikációk:
Szín: fekete
Anyaga: Dobby nylon
Külső méretek: 32.0x26.9x48.0cm
Laptop tárhely mérete: 38.5x3.1x26.7cm
Űrtartalom: 25l
Tömeg: 880g

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Nejlon

Tömeg

Tömeg 0,88 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Üvegtartó zseb, Felső zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal
Kód:  THU07l
Termékszám:  TL-TCBP317K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15