Oldal frissítése

Thrustmaster TMX PRO

4,6 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thrustmaster TMX PRO

A fanatikus motorsport rajongók is maximálisan élvezhetik a versenyzés örömét ezzel a kiváló minőségű Thrustmaster TMX Pro kormánykerékkel, amelyhez kitűnő T3PA hárompedálos szett tartozik. Kétségtelen, hogy a készlet minden versenyző elvárásainak megfelel, mert bármely típusú versenyhez és pályához tökéletes választás, és mindez nagyszerű áron.

A Thrusmaster TMX Pro kormánykerék legfontosabb jellemzők

  • Limitált kiadású versenykormány és pedálszett
  • Két, 13 cm hosszú sebességváltókar a kormány alatt
  • A Thrustmaster TMX Pro kormánykereket eredetileg Xbox One konzolhoz tervezték, de kompatibilis Xbox One/One S/One X/Xbox Series X/Xbox Series S konzolokkal és Windows-zal (PC) is
  • A kormánykeréken Xbox One-hoz alkalmas akció- és vezérlőgombok is találhatóak
  • A pedálok állíthatóak, hogy megfeleljen az  igényeidnek
  • A szett teljesen kompatibilis a Thrustmaster TH8A sebességváltóval*

Precíz kormányzás és valósághű visszajelzés

A 28 cm-es kormánykerék nagyon precíz irányítását az optikai érzékelő 12 bites felbontása teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a kormánykerék helyzetének 4096 értéke van, ami több mint elegendő az éles kanyarokhoz és a pontos manőverezéshez a pályán. A kormány alatt található két nagyméretű fém szekvenciális váltókar tartós kapcsolóval, amely élettartama meghaladja a több mint 500 000 aktiválást. A kezedet nem szükséges levenned a kormányról a beépített Xbox One gomboknak köszönhetően. A kormány 12 akciógombbal, Xbox Guide gombbal, illetve D-paddal rendelkezik.
Az erős elektromotor lehetővé teszi, hogy beállítsd a visszacsatolás intenzitását, továbbá a választott forgási szöget is 270-900 fok között. A TMX így páratlan rugalmasságot biztosít annak érdekében, hogy a versenyzési élményed igazán valódi legyen. Ennek köszönhetően a szettel a kezdők és a tapasztalt pilóták egyaránt tudnak versenyezni bármilyen típusú pályán és versenyen, mindenféle járműtípussal. Mindezt a kiváló minőségű csiga és az apró golyóscsapágyas fogaskerék teszik lehetővé.

A Thrustmaster TMX Pro pedálok pont olyanok, mint egy igazi autón

A rendkívül kompakt T3PA kiegészítő készlet kuplungból, fékből és gázpedálból áll. Minden elemet a saját igényeidhez tudsz igazítani (távolság és dőlésszög, a gázpedál két magassági helyzete, illetve a fékpedál optimális nyomás-ellenállása). A fékhez gumi kiegészítő elemet tudsz hozzáadni, amellyel a valósághű visszajelzés fokozható fékezés esetén, ezáltal úgy érezheted magad, akár egy igazi autóban.
*A sebességváltókart külön kell megvásárolni


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 12 ×
Pedálok száa 3 ×
Min. forgásszög 270 °
Max. forgásszög 900 °

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék és pedálok
Kód:  MA515k4a
Termékszám:  4460143

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15