Oldal frissítése

Thrustmaster T80 Racing Wheel

4,0 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thrustmaster T80 Racing Wheel

Nagy teljesítményű kormánykerék, amely valódi vezetési élményt hoz majd saját otthonába. Közvetlenül azután, hogy megragadja, érezni fogja a minőséget és az igényességet, mely a Thrustmaster cég nevéhez köthető. A limitált kiadás büszkén viseli a Driveclub logót.
A jármű kormánykereke feletti legjobb irányításért a gumírozott kerék felel, amely lehetővé teszi, hogy akár mutatványokat is végrehajthasson. Szekvenciális sebességváltó is helyet kapott az eszközön. A bal kart irányítsa lefelé, és máris egy igazi verseny közepén érezheti magát.. Különösen vidám pedálok egészítik ki a lábteret, sőt fék és valósághű ellenállás is a játékélmény része.
Összesen 11 vezérlőgomb várja parancsait, és segít eljutni a dobogóra a különböző játékokban. A gyártó által kínált termék része egy hivatalos autentifikációs chip PS4-hez, ahol rengeteg játékkal játszhat még jobb grafikával, mint eddig.
Műszaki adatok:
Kompatibilitás:
Sony PlayStation 4
Interfész:
USB 3.0
Egyéb:
11 gomb
D-pad
Sebességváltás a kormánykeréken
A csomag tartalma:
Volant Thrustmaster T80 Racing Wheel
Pedálok

Paraméterek

Platform

Platform PS4, PS3

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Funkciók

Funkciók Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 11 ×
Pedálok száa 2 ×

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék és pedálok
Kód:  MA516f
Termékszám:  4160598
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20