Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Thrustmaster T500 RS

5 5 értékelés

Thrustmaster T500 RS

Készen állsz arra, hogy stílusosan élvezd a kedvenc autóversenyzős játékodat? Lepd meg magad egy igazán valósághű vezetési élménnyel! A Thrustmaster T500 RS kormánnyal a versenyzés egy magasabb szintre fog emelkedni. Hidd el, ha egyszer elkezded, soha nem akarsz majd visszatérni a klasszikus vezérlőhöz.

Főbb jellemzők

  • Realisztikus formatervezés
  • Realisztikus kormányzás
  • Pontos és precíz működés
  • Elegáns fém elemek
  • Rengeteg konfigurációs lehetőség
  • Stabil kialakítás
  • 30 cm átmérőjű kormány
  • Lecsatolható kormány (jövőbeni frissítéshez)
  • Kompatibilitás: PC, PS3 és PS4

Olyan valósághű élményt nyújt, mint még soha semmi ezelőtt

Egy valódi versenyautóhoz hasonlóan a Thrustmaster T500 RS nagyrészt fémből készült. A központi küllők, a kormánykerék, a szekvenciális sebességváltó karok és a pedálok szálcsiszolt fémből vannak. A szó szoros értelmében, mintha egy igazi gépben ülnél. A Force Feedback technológia hihetetlenül gyors reakcióidőt biztosít. Ez a beépített ipari motornak köszönhető, ami minden alkalommal, egyenetlenség, vagy árokba hajtáskor valósághű benyomást kelt. A kormánykerék úgy viselkedik, mint egy igazi pilótafülkében.

Szabd személyre az igényeidnek megfelelően

Thrustmaster T500 RS egyik legnagyobb előnye, hogy rengeteg beállítási opcióval rendelkezik. Először is maga, a kormánykerék; 270-1080 fokig forgatható. Ezen kívül a pedálok is személyre szabhatók - ezek két alappozícióban használhatók. Az első helyzetben a padlóhoz vannak rögzítve (mint a F1-ben). A második egy olyan pozíció amelyben a pedálok függőlegesenen helyezkednek el (GT stílus, mint a legtöbb valódi autóban). Ez csak attól függ, hogy milyen stílust részesítesz előnyben. Végül, de nem utolsó sorban a pedálok távolságát vagy magasságát állíthatod be. Még a fékpedál ellenállása is testre szabható. A programozható akciógombokról pedig már nem is érdemes szót ejteni.

Tökéletesen pontos és hihetetlenül stabil berendezés

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb legyen, a Thrustmaster T500 RS egy innovatív H.E.A.R.T. vagy más néven  HallEffect AccuRate Technológiával szerelt. Az érintésmentes 16 bites érzékelőnek köszönhetően a kormány rendkívül pontos és érzékeny. Kanyarnál képes felismerni 65,536 értéket.

A kormányhoz rögzített realisztikus szekvenciális sebességváltó karokat is értékelni fogod (forgatás közben nem mozog). Ugyanakkor ezek 17 cm magasak. Azért ezek lettek választva, mert a szélsőséges helyzetekben is könnyen kezelhető és mindig hozzáférhető lesz a kormány. Végül érdemes megemlíteni a pedálok tömegét, ami több, mint 7 kg. Ennek a nagy tömegnek köszönhetően rendkívül magas a stabilitása, így a pedálok egyáltalán nem mozdulnak el a verseny alatt.

Paraméterek

Platform

Platform PC, PS4, PS3

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 13 ×
Pedálok száa 3 ×
Min. forgásszög 270 °
Max. forgásszög 1 080 °

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék és pedálok
Kód:  MA516i2
Termékszám:  4160566
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15