Oldal frissítése

Thrustmaster T300 RS

4,7 158 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thrustmaster T300 RS

Ezt a tökéletes Thrustmaster T300 kormánykereket felejthetetlen, high-end játékélmény biztosítására tervezték az autós versenyjátékokhoz. Kivételes pontosság és széles körű funkciók segítségével te is versenyautóban érezheted magad a játék közben. A Thrustmaster T300 az első olyan kormánykerék, amely 180°-os elforgatást  tesz lehetővé, a Force Feedback technológia segítségével, amely elképesztően gyors erőhatást biztosít a göröngyös utakon vagy más járművekkel való ütközés esetén. A kormánykereket PS3 és PS4 csatlakoztatásához tervezték, de a gyártó a PC-n való funkcionalitást is garantálja.  Emellett, mivel a Thrustmaster immár a BenQ Virtual GP 2015 kizárólagos partnerévé vált, biztos lehetsz benne, hogy csakis a profi autóversenyző játékosok által használt és elfogadott felszerelést kapsz a márkától.

A Thrustmaster T300 kormánykerék legfontosabb jellemzői

  • Két 13 cm hosszú váltókar, amely lehetővé teszi a gördülékeny váltást, és több, mint 10 millió váltás az élettartama
  • 8 akciógomb (amelyek közül kettő az alján található), és egy D-Pad
  • A Thrustmaster T300 kormánykerék közepén három pozíciós Manettino tárcsa gombot találsz
  • Fém pedálok megfelelően magas súlyozással a tökéletes stabilitásért
  • A pedálok magassága és távolsága teljesen állíthat ó (6 szabályozható pozíció minden egyes pedálnak)
  • A Thrustmaster T300 fékpedáljai megerősített és állítható ellenállással rendelkeznek a maximálisan valósághű vezetési élményért
  • Cserélhető kormánykerék Thrustmaster Quick Release rendszer elemekkel
  • Teljesen programozható

A Thrustmaster T300-at tökéletesen, precízen vezérelheted

A Thrustmaster T300 RS átmérője 28 cm, a kerületi perem teljesen gumírozott. A gyors váltás a kormánykerék alatti szekvenciális karnak köszönhető, úgy mint a valóságban a sportkocsik esetében is. Összesen 13 akció gombbal és 8 vezérlő gombbal rendelkezik a D-Pad-en. A fék és a gáz pedálok fém kivitelezésének köszönhetően készen állnak az intenzív gyorsulásra és lassításra is, kiváló stabilitást biztosítva, még a legszélsőségesebb helyzetekben is. A Thrustmaster T300 pedálok 6 különböző pozíciót biztosítva állítható magasságúak, a fékpedál pedig változtatható ellenállással rendelkezik a legélethűbb vezetési érzet biztosítása révén.

Egyszerű frissítés

A T300 RS szett egyik előnye az egyes részek cserélhetősége. A játékosok sokféle tartozék (bővítmény) közül választhatnak, hogy létrehozzák a legjobb versenyautó kormányt a piacon. A versenyzők például kezdésnek használhatnak pedálokat majd később áttérhetnek a T3PA-ra vagy T3PA PRO-ra. Fém és teljesen állítható keménységű pedálok biztosítják a progresszív ellenállást és a valósághű vezetés érzését. A tengelykapcsoló pedál természetesen a csomag tartalmát képezi.

Bámulatos pontosság a Thrustmaster T300-zal

A Thrustmaster fejlesztőcsapat a H.EART Hall-effektus kormánykerék technológiát alkalmazza, ami jelentősen megnöveli a készülék pontosságát. Ezek az érintkező nélküli mágneses érzékelők 16-bites felbontással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy összesen 65.536 érték kormánytekerésre képesek. A Thrustmaster T300 RS belső memóriával is rendelkezik. Könnyedén frissítheted a firmware-t már azonnal a frissítés megjelenése után.

Thrustmaster T300 - műszaki adatok:

Kompatibilitás:
PlayStation 3, PlayStation 4, PC

Egyéb:
Forgatás tartomány: 270° - 1080°
13 gomb
Nyolc irányú akciógomb és D-Pad
A kormánykerék eltolható
Force Feedback technológia

Kivitelezés:
Fém pedálok
Fém kormánykerék hub
Gumírozott kerék kör

Tömege:
1,2 kg

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PS5, PS4, PS3

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 13 ×
Pedálok száa 2 ×
Min. forgásszög 270 °
Max. forgásszög 1 080 °

Tulajdonságok

Típus Replika
Kód:  MA516h1
Termékszám:  4160604

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10