Oldal frissítése

Thrustmaster T.Flight Rudder

4,5 25 értékelés
41 890 Ft

Thrustmaster T.Flight Rudder

A THRUSTMASTER T.Flight Rudder pedáloknál alkalmazták először a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) sínes csúszkákat, mely által a piac legkeresettebb repülésszimulátor eszközévé léptek elő. Ergononikus kialakításának és nagyméretű alapjának köszönhetően maximális kényelmet és stabilitást tesz lehetővé. A teljesen eltávolítható saroktartó révén, lábát teljesen ráhelyezheti a pedálra, vagy a sarkát a padlón nyugtatva a talpával irányíthatja a vezérlő gömböt.

Főbb jellemzők

  • Két differenciál fék pedál
  • S.M.A.R.T sínes csúszkarendszer
  • Az önbeállító pedáltengelyek
  • Nagy méretű pedálok (25 cm)
  • Levehető saroktartó
  • Fejlett kalibrációs szoftver
  • PC-re és PS4-re tervezve

S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track)

A csúcsminőségű ipari alumíniumból készült négy csúszósínes rendszer tökéletes mozgást és precíz manőverezést garantál. Az önszabályozó központ pedáltengelynek köszönhetően tökéletes egyensúlyt és egyenletes mozgást, illetve ellenállás biztosít a középponti helyzetbe való visszaállás érdekében. Minden pedál 25 cm helyet biztosít a láb számára, mely nagyobb cipőméretű felhasználóknak (pl: 45-ös) is kedvező. Végül, de nem utolsósorban, a pedál sokoldalú, ergonomikus kialakítása alkalmassá teszi a vezérlőt légi harc, űrrepülés, civil repülések esetére is. 

Fejlett kalibrációs szoftver

A gyártó honlapján letöltheti és telepítheti a speciális kalibrációs szoftvert, mely könnyen beállíthatja a holt teret a pedál mozgási tartományának kezdetén és végén, valamint két differenciálműfék tengelyen, ahogy látja. Ezenkívül beállíthatja a központi halott zónákat a pedálokra vagy közvetlenül az adapter belső memóriájába mentheti. Fejlett programozó szoftver a PC T.A.R.G.E.T., melynek köszönhetően a pedál és a differenciál fék tengelyek programozhatóak.

Kompatibilitás

PC: A Windows 10/8/7 / Vista operációs rendszer a Thrustmaster meghajtóknak köszönhetően kompatibilis a piac minden joystickjával, kiegészíthető multi-USB támogatással és pedálokkal.
PC és PS4: kompatibilis és közvetlenül csatlakozik a Thrustmaster T.Flight Hotas 4 joystickhoz.

A csomag tartalma

  • Pedálok RJ12 kábellel
  • Univerzális RJ12 / USB adapter
  • Két kivehető differenciál saroktámaszték
  • Felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Platform

Platform PC, PS4

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Pedálok száa 2 ×

Tulajdonságok

Típus Pedálok
Kód:  MA515n3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2960764
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20