Oldal frissítése

Thrustmaster sárga doboz Gamepad ESWAP-hoz

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thrustmaster sárga doboz Gamepad ESWAP-hoz

A győzelemre tervezték

Ez a stílusos exkluzív Thrustmaster eSwap Pro kiegészítő modulokkal új funkciókat kínálnak a készülékhez a győzelem érdekében. Minden modul új formájú, textúrákkal, pontos kezelőszervekkel és hosszú élettartammal, hogy fokozza a játék kényelmét.


Állítsd be a Thrustmaster Yellow dobozt

  • 2 ministick
  • 2 × cserélhető mini fej
  • 2x fogómodul
  • 2 × hosszú ravasz
  • 1 × 4-irányú D-pad modul
  • Tároló doboz modulokhoz

Hosszabb triggerek

Hosszabb pontosságú triggerek

Ez a 2 modul alternatívája a rövid kioldóknak, és az ergonómiai és tartós kialakításnak köszönhetően a játékosoknak új irányítást adnak a maximális pontossággal.

Rugalmas ministick

Rugalmas miniszter

Ministick magas, fémcsuklókkal mindig sima és pontos mozgást biztosít. Ezenkívül kiválaszthatod a jobban illeszkedő vezető fej stílusát (domború vagy konkáv).

Ergonómikus fogantyúk

Ergonómikus fogantyúk

A texturált, cserélhető fogantyúkat egy teljesen új élményhez tervezték, amely optimális ergonómiát biztosít a tartós játékhoz.


Kompatibilitás

Az elegáns, sárga-fekete színű Thrustmaster sárga doboz kompatibilis az eSwap Pro, az eSwap Pro PS4 ™ és az eSwap Pro PS4 ™ illesztőprogramokkal - Street Fighter Edition.



Paraméterek

Szín

Szín Sárga

Szín

Szín Sárga

Platform

Platform PC, PS4
Kód:  MA517e7
Termékszám:  4160760

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20