Oldal frissítése

Thrones of Britannia Viking kétkezes csatabárd

Thrones of Britannia Viking kétkezes csatabárd

A Thrones of Britannia játék rajongói közzé tartozol? Akkor ezen kézzel gyártott csatabárd pontosan neked való. A kétkezes csatabárd mindenekelőtt színpadi harcra vagy dekorációként szolgál. Kovácsolt és nagyon jól kiegyensúlyozott. Nyele kőrisfából készült. A vikingek gyakran használták a csatabárdot, mivel nem mindenkinek adatott meg kardot birtokolni. Minőségi frank pengével ellátott drága kardot csak a vezérek engedhették meg maguknak - vezérek, jarlok és királyok, akik gazdagon díszített csatabárdjukat csak ritkán használták. Olcsóbb, otthoni gyártású és kevésbé minőségi kardokból már volt elég, de még így is drágábbak voltak, mint a csatabárd és előállításuk nem is győzte takarni a viking hadsereg óriási igényét. Ezzel ellentétben az egyszerű csatabárd viszonylag olcsóbb és jobban hozzáférhető volt a kevésbé gazdag harcosok számára, illetve kellően hatékony is. A vikingek használtak mind egykezes, mind nehéz kétkezes csatabárdokat. Mindkét esetben egypengés fejről van szó, amely kétféle módon használható. A fantasztikus és történelmi csatabárd rajongóinak biztosan örömet szerez ezen gyönyörű vasdarab.

Legfontosabb jellemzők

  • Kovácsolt, kézzel gyártott Thrones of Britannia csatabárd
  • Színpadi harcra vagy dekorációként szolgál
  • A kétkezes csatabárd jól kiegyensúlyozott
  • Nyele kőrisfából készült
  • Nincs élezve 
  • Két év jótállás

Minőségi penge

A fegyver pengéje rugóacélból készült ČSN 14260 / DIN 1.7103 (6% C; 0.5-0.85 Mn; 1.3-1.6% Si; 0.8-1.05 Cr). A penge edzett majd kemencében hőkezelt. Keménysége 53-55 HRC közötti.

Méretek:
Teljes hossza 120 cm
Penge hossza 18 cm

Tömeg:
cca 2000 g

Kód:  GMERCHKA4a
Termékszám:  SE037
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20