Oldal frissítése

Thomson WS02

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thomson WS02

A Travel Speakert magaddal viheted az irodába, találkozóra, iskolába, vagy bárhol a lakáson kívülre. A hatalmas teljesítményének (12 W) köszönhetően a hangot még a kisebb kültéri parti számára is megfelelő hangerővel reprodukálja. Csatlakoztass lejátszót, mobiltelefont, táblagépet vagy egyéb eszközöket, ahol a kedvenc zenéidet tárolod. A 3,5 mm-es bemenet vagy vezeték nélküli Bluetooth bemenet közül választhatsz. Az elegáns fogantyú kiváló megoldás, és séta közben is hallgathatod.

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül hangos hordozható hangszóró (12 W)
  • Elegáns megjelenés és egy fogantyú a könnyű hordozhatóság miatt
  • Bluetooth 4.0 vezeték nélküli kapcsolat a mobiltelefonok, tabletek, laptopok és egyéb eszközök számára
  • A párosításhoz csak érintsd meg az NFC eszközt
  • Zenehallgatás bárhol (integrált akkumulátor 1200 mAh)
  • Más kábel csatlakoztatásához egy szabványos audio jack bemenet (3.5 mm AUX)

Kényelmes használat

Még gyorsabb párosításat tesz lehetővé a Bluetooth eszközök számára az NFC. Csak érintse meg a kompatibilis telefont vagy tabletet, és minden a kezdeti beállítás szerint automatikusan fog működni. Egy másik kellemes megoldás a gomb, mellyel azonnali az hangerő-szabályozást működtethetjük. Nem kell előhalásznod a telefont a zsebedből, hogy lehalkítsd a zenét.

 
Kód:  WK795b2
Termékszám:  3499550343731

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10