Oldal frissítése

Thomson THT504

Kiegészítők a termékhez

Thomson THT504

A Thomson THT504 egy olyan megfizethető eszköz, amely DVB-T jeleket fogad és kiváló funkciókat kínál a titkosítatlan televíziós és rádiós csatornák fogadásához. A Dolby Digital Plus támogatásnak köszönhetően a házimozihoz való csatlakoztatás után kiváló minőségben élvezheti a zenéket. Az előlapon van egy USB-nyílás és egy LED, amely akkor világít, hogyha a készülék be van kapcsolva. Ha egy külső eszközt csatlakoztat az USB porthoz, akkor rögzítheti a televíziós műsorokat a későbbi megtekintéshez vagy lejátszhat különféle médiafájlokat is. Nem hiányozhat az elektronikus műsorújság (akár 7 napra előre) vagy a Full HD felbontás támagotása.

A Thomson vevő legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető televíziós vevőkészülék minimális méretekkel
  • Full HD felbontású kép
  • EPG támogatás - elektronikus műsorújság akár 7 napra előre
  • Teletext és többnyelvű feliratok támogatása
  • USB rögzítéshez és lejátszáshoz külső eszközökről
  • TimeShift funkció
  • A memória akár 1000 programot is képes fogadni

A Thomson THT504 egyéb rejtett funkciói

Ez a DVB-T vevő modell számos egyéb funkciót rejt magában, mint például a szülői felügyelet a csatornák vezérléséhez, a két előtelepített, szórakoztató játék, az ábécé alapján történő programváltás és az időzítő a be- és a kikapcsolás időzítéséhez.

Felbontások:
480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p

Audió mód:
Mono, sztereó

Kedvenc csatornák száma:
8

Időzítő funkciók száma:
8

Méretek:
148 × 130 × 37 mm

Tömeg:
260 g

 
Kód:  SAT079v
Termékszám:  THT504

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15