Oldal frissítése

Thomson RCD400BT

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Thomson RCD400BT

A Thomson hordozható CD lejátszója első pillantásra megragadja a szemet modern design-jával, illetve elegáns fekete kivitelezésével. Emellett természetesen rengeteg nélkülözhetetlen funkcióval rendelkezik, melyeket minden zenekedvelő értékelni fog. A minőségi hangzásélmény nem csupán CD-lemezek hallgatása során garantált, hanem rádió hallgatása közben is. Az eszköz lehetővé teszi a zenehallgatást MP3 lejátszójáról is. 

Fő sajátosságok

  • Hordozható CD / MP3 lejátszó
  • FM rádió
  • Bluetooth
  • USB bemenet
  • AUX bemenet (fejhallgató csatlakoztatása 3,5 mm-es jack-dugóval)
  • háttérvilágítású kijelző
  • távvezérlés

A Thomson RCD400BT tökéletes kiegészítője minden háztartásnak, kis tömegének köszönhetően bárhova magával viheti, ahol éppen szüksége van rá. A háttérvilágítású kijelző megjelenít mindent, amit a lejátszóval tesz. A lejátszóhoz két fejhallgató csatlakoztatható, az USB-bemenet szintén része felszereltségének. A távvezérlésnek köszönhetően a zenelejátszás jóval kényelmesebb lesz. A készülék mindemellett elemes üzemmódban is működtethető, amely hasznosnak bizonyulhat szabadtéri rendezvényeken, kerti partikon és egyéb ünnepségeken. Az elemek nem tartozékai a csomagnak.

 

Méretek:
360 × 238 × 134 mm

Tömeg:
1,85 kg

Áramellátás:
220 V AC vagy DC 8 x LR14 típusú elem (nem tartozék)

Teljesítmény:
2×1,5W

 
Kód:  WK780b2a
Termékszám:  3499550329186
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20