Oldal frissítése

Thomson DS205

2,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Thomson DS205

Ez a figyelemre méltó hangrendszer meglepően széleskörű funkciókkal rendelkezik, és 180W-os teljesítménnyel rendelkezik, mindez egy rendkívül vonzó design mellett. Tökéletes minőséggel rendelkezik, nagy hangerővel. A Thomson DS205 hangrendszer éles és tiszta vonalai tökéletes dekoratív elemmé teszik azt, bármilyen szoba környezetében. Ha 2.1-es konfigurációban hallgatjuk, nem kétséges hogy elsősorban azok számára tökéletes választás, akik igényesek, és szeretik a kiváló hangminőséget.

A Thomson DS205 hangrendszer főbb jellemzői

  • Elegáns hangrendszer, kiváló teljesítménnyel amely tökéletes nagyobb szobákhoz is (180W)
  • Kiválóan reprodukál bármilyen műfajú zenét (megfelelő magas és mély hangokkal a 2.1 konfigurációnak köszönhetően)
  • Vezeték nélküli zenelejátszás lehetősége (Bluetooth-on keresztül)
  • USB port zenelejátszáshoz, ill. eszközök töltéséhez
  • Bármilyen eszközzel összekapcsolható (AUX ill. 3,5 mm jack bemenet segítségével)
  • Kényelmes működtetés (könnyen olvasható kijelző + távirányító)
  • Integrált okostelefon/tablet állvány

Zenélj, bárhonnan

A Thomson DS205 hangrendszer Bluetooth segítségével képes zenéket lejátszani vezeték nélkül is. Emellett a hangrendszer rendelkezik standard CD lejátszó résszel, 2 USB porttal, amelyen keresztül tölthetőek eszközök, vagy lejátszhatóak zenék külső adathordozóról. A CD lejátszó nem a hagyományos tálcás mechanizmust használja, hanem a fejlettebb, csúsztató technikát. Egyéb eszközök AUX, ill. 3.5mm-es jack csatlakozó segítségével csatlakozhatnak, ez teszi sokoldalúvá a hangrendszert. A hangrendszerhez bármennyi audo eszköz csatlakoztatható. A hangrendszer rendelkezik PLL FM rádióval is, amelyben 20db rádió csatorna menthető el a kedvencek közé.

 

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  WK790a5
Termékszám:  DS205

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10