Oldal frissítése

Thomson CT350

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thomson CT350

A Thomson CT350 digitális PPL FM tuneres rádiós ébresztőórával kellemes lesz a reggeli ébredés, és jó lesz felkelni egy új napra. Ébredjen klasszikus ébresztőhangra vagy egy jó kis zenére a kedvenc rádióállomásáról.? A kettős rádiós ébresztőóra egyik nagy előnye a szabályozható fényerejű LCD kijelző fehér megvilágítással, amely könnyen leolvasható sötétben és nappali fényben is. A készülék további hasznos funkciókkal rendelkezik, a beépített hőmérőnek köszönhetően a szobahőmérsékletet is képes mérni, míg a praktikus naptár megjeleníti az aktuális dátumot, napot, hónapot és évet.

Főbb tulajdonságok

  • digitális PPL FM tuner
  • szabályozható fényerejű LCD kijelző
  • ébresztés hangjelzéssel vagy rádióval
  • hétvégi üzemmód
  • szobahőmérő
  • naptár
  • USB töltő

Hasznos funkciók

A rádiós ébresztőóra lehetővé teszi egyszerre 2 ébresztési időpont és hétvégi üzemmód beállítását. Felszereltségéből nem hiányzik az USB töltő sem az okostelefonok, MP3 lejátszók vagy tabletek feltöltésére. Elegáns, fekete rádiós ébresztőóra, amely nem csupán funkcióinak köszönhetően vonzó, hanem modern formatervezésével is, amely illeszkedik bármilyen belső térhez. Minőségi, praktikus és megbízható segítőtárs.
További információk
Méretek:
18,6 × 7,2 × 8,4 cm
Szín:
Fekete/ezüst
Tápellátás:
Elektromos hálózatról 220 V

 
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 186 mm
Magasság 72 mm
Mélység 84 mm
Kód:  WK750a5a
Termékszám:  3760102755112
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15