Oldal frissítése

Thomson CP280

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thomson CP280

A rádiós ébresztés Thomson CP280 jó lesz felkelni minden reggel felébred egy új nap lesz kellemes. Nézzük felébredek csengő klasszikus, négy természetes hangok és szép zene a kedvenc rádióállomás.Stílusos órás rádió forgatható projektor, amely forog a vetített kép 180 és egy órát, hogy a projekt a mennyezetre vagy a falra. Ez a vörös lézer különösen hasznos éjszaka, amikor nézi a falat könnyen megtudja, mennyi az idő. További előny az automatikus beállítását a pontos időt, amely támogatja az RDS.
A karcsú, fekete digitális óra rádió FM tunerrel és egy fehér LED kijelző illeszkedik bármilyen környezetbe. Ébresztőóra segítségével egyszerre akár 2 állítható ébresztési idővel, kínálja nyomán egyszer vagy nap lehetőséget kilenc perc, köszönhetően az ismételt ébresztés Szundi.
A legfontosabb előnyök:

  • digitális FM tuner
  • Fehér LED kijelző
  • gerjesztőjelen, négy természetes hangok vagy rádió
  • forgatható projektor 180 °
  • Szundi funkció - Szundi
  • kettős ébresztés
  • automatikus beállítása az RDS jel

méretek:
12 × 10 × 11,5 cm
súly:
0.55 kg
Szín:
fekete
áramellátás:
220-240 V / 50 Hz

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 120 mm
Magasság 100 mm
Mélység 115 mm
Tömeg 0,55 kg
Kód:  WK750a1a
Termékszám:  3760102753033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05