Oldal frissítése

ThermoPro TP20S

23 890 Ft
18 810 Ft áfa nélkül

ThermoPro TP20S

Szeretnél úgy főzni, mint egy profi? A ThermoPro TP20S hőmérő lehetővé teszi, hogy egyszerre két szondával pontosan mérhesd meg a húsok vagy a zöldségek hőmérsékletét. A ThermoPro TP20S hőmérő a hőmérsékletet 0 és 300 °C között képes mérni. A mért értékek egy áttekinthető LCD kijelzőn jelennek meg, amely a háttérvilágításnak köszönhetően teljes sötétségben is tökéletesen leolvasható. A ThermoPro TP20S hőmérő vezeték nélküli, és 90 méteres távolságból küld információkat a főzés állapotáról a vevőegységnek. Az előre beállított hőmérsékletek közül is választhatsz az elkészítendő étel típusának vagy az elérni kívánt átsütési foknak megfelelően. A hőmérő hangjelzést ad, amikor a kívánt hőmérsékletet elérte. A ThermoPro TP20S grill- és konyhai hőmérő 4× AAA elemmel működik.

A ThermoPro TP20S grill- és konyhai hőmérő legfontosabb jellemzői

  • Hőmérő a húsok vagy a zöldségek pontos hőmérsékletének méréséhez szolgál
  • Két hőmérséklet-szondával rendelkezik
  • 0 és 300 °C közötti hőmérséklet mérésére képes
  • A mért értékek egy áttekinthető, háttérvilágítású LCD kijelzőn jelennek meg
  • A ThermoPro TP20S hőmérő vezeték nélküli, és 90 méteres távolságból küld információkat a főzés állapotáról a vevőegységnek.
  • Előre beállított hőmérséklet a különböző típusú ételekhez vagy a kívánt barnulási szintekhez
  • A ThermoPro hőmérő vevőkészülék előre jelzi, ha közeledik a kívánt hőmérséklethez az étel
  • A kívánt hőmérséklet elérésekor a hőmérő hangjelzéssel értesít
  • Időzítő beállításának lehetősége
  • A működését 4× AAA elem garantálja
Hőmérő ThermoPro TP20S

Nagy pontosságú hőmérő

Mennyi ideig kell főzni a húst? Elég egy pillantást vetned a ThermoPro TP20S hőmérőre, és máris tudni fogod, hányadán is állsz éppen. A háttérvilágítású LCD kijelző minden fényviszonyok között tökéletesen olvasható.

Hőmérő ThermoPro TP20S

Hőmérő multifunkciós időzítővel

Miközben a szondák folyamatosan ellenőrzik a főzés alatt álló ételek érettségét, a ThermoPro TP20S vevőegységen időzítőt is beállíthat a főzés alatt álló körethez. Így nyugodtan élvezheti a főzést anélkül, hogy állandóan az időt figyelné.

Hőmérő ThermoPro TP20S

A ThermoPro TP20S hőmérő intelligens előbeállításokkal rendelkezik

Választhatsz az előre beállított hőmérsékletek közül 9 féle különböző ételhez vagy a hús kívánt barnulási fokának megfelelően. Így nem kell állandóan szem előtt tartanod, hogy milyen hőmérsékletűnek is kell lennie a húsnak. A ThermoPro TP20S hőmérő előre jelzi, hogy egyre közelebb vagy álmaid céljához.


Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez, Főzéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen
Kód:  DFSE050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TP-20S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB10