Oldal frissítése

ThermoPro TP03A

5 290 Ft
4 170 Ft áfa nélkül

ThermoPro TP03A

Szeretnél úgy főzni, mint egy profi? A ThermoPro TP03B hőmérő segítségével pontosan megmérheted a húsok vagy a zöldségek hőmérsékletét a tökéletes eredmény elérése érdekében. A ThermoPro TP03B hőmérő a hőmérsékletet -50 és 300 °C között képes mérni 0,5 °C-os pontossággal. A mért értékek az áttekinthető kijelzőn jelennek meg. A működést egy AAA elem biztosítja. A ThermoPro TP03B hőmérő megbízhatóan érzékeli a húsok és egyéb különféle nyersanyagok hőmérsékletét.

A ThermoPro TP03B tűs konyhai hőmérő legfontosabb jellemzői

  • A hőmérő a húsok vagy a zöldségek pontos hőmérsékletének mérésére szolgál
  • -50 és 300 °C közötti hőmérsékletet mér 0,5 °C pontossággal
  • A mért értékek az áttekinthető kijelzőn jelennek meg
  • A ThermoPro hőmérő egy AAA elemmel működik
  • Automatikus kikapcsolás 10 perc után
ThermoPro TP03B hőmérő

Gyors és pontos hőmérő

A ThermoPro TP03B hőmérő a hőmérsékletet -50 és 300 °C között képes mérni 0,5 °C pontossággal. Garantáltan minden alkalommal pontosan az ízlésednek megfelelő, tökéletesen átsült ételeket érhetsz el.

ThermoPro TP03B hőmérő

A hőmérő elegendő hosszúságú

A ThermoPro TP03B összecsukható hőmérő egészen 3,9" hosszú, így mindig biztonságosan le tudod olvasni a hőmérsékletet anélkül, hogy esetlegesen égési sérüléseket kockáztatnál.

ThermoPro TP03B hőmérő

A ThermoPro TP03B hőmérő takarékos az akkumulátorral

A ThermoPro TP03B hőmérő automatikusan kikapcsol, ha 10 percnél hosszabb ideig nem használod. Az akkumulátor így tovább kitart.


Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez, Főzéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen
Kód:  DFSE049
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TP-03A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB27