Oldal frissítése

Therapia IPour XL 7762 szürke / fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Therapia IPour XL 7762 szürke / fekete

Ha ül a számítógép nem csak a feladatok végrehajtását, vagy játszhatunk. Ez is a energiapazarlást feleslegesen. Gondoskodunk a terápiás szék IPour nagyobb szám. A maximális kényelem és az igényes ügyfelek, mely egyedi, ergonomikus szék IPour kiegészítők. Például érzékeny támogatást a fej, a nyak területén azonnali pozitív hatást gyakorol a regeneráció fáradt, merev nyak izmait. 4 aktív BIOZONE formájában egy speciálisan szabadalmaztatott előrejelzések egy széken ül aktívan befolyásolják, és megszünteti a rossz helyzetben ül. Az alapfelszereltség fejlett 4D karfa magassága és šířkovým beállítást. Azonban ez tovább hangolni karfa és felső része oda-vissza, és így meghosszabbítja nyugodtan és asztali.

legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus modell egyedi dizájnnal
  • Ideális nagyobb számok 175 -190 cm
  • A tavaszi ülés Comfort Soft hosszú dugattyú
  • Négy irányban állítható karfa 4D
  • Felületkezelés fém alkatrészek króm
  • nagy fejtámla
  • Állítható deréktámasz
  • Robusztus, megbízható mechanika Body
  • Kerék kemény felületre
  • Kapacitás akár 140 kg

BIOZONE

A függőleges érintkezési zóna enyhe nyomást aktiválja a hátizmok, és elősegíti a függőleges testhelyzet, ha hátradől. Nyitott mellkas elősegíti az egészséges és mély légzés miatt elegendő oxigénellátást nem fáradtság. A vízszintes érintkező terület ideális módon segíti az ágyéki gerinc és megakadályozza a hátfájás a hosszú ülés.

Az emelt ülősarok zsebre rugók védi a gerinc alatt elkötelezettség és hosszantartó ülés, lehetővé teszi a kiegyenlítő oldalirányban megfelelő háttámlával. Speciálisan kialakított kiemelkedés a középső ülés megakadályozza a nem megfelelő szélén ült a székben, és állítsa be a lábát a helyes ergonómiai helyzetbe. Jelentős súlyt le az elülső él megakadályozza kellemetlen nyomás és aktívan támogatja a vér- és nyirokkeringést.

Paraméterek

Konstrukció

Ülőke Anatómiailag formázott
Kód:  KZT034a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15