Oldal frissítése

Therapia EK-UNI 2990 szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Therapia EK-UNI 2990 szürke

Gazdaságos egyetemes végrehajtását a népszerű irodai székek UNISIT 3990.

  • univerzális modell
  • Alapvető EK-UNI ülés nélkül rugók
  • 3D karfa
  • deréktámasz
  • függőleges támasz
  • Ideális irodák gyakori személyzet

tökéletes ülőhely

Az alapfelszereltség 3D karfa beállítása szélesség, magasság és a mozgás. Lehetővé teszi, hogy prop fegyvert ideális helyzetben.

A szék van ellátva alapvető típusa ülésmagasság 10 cm rugó nélküli rácsok és emelt terület. Úgy tervezték, egy megfelelő méretű a tervezett felhasználó test alakját, különösen a láb hossza, szélessége karaktereket a csípő és a váll.

szövet kárpit

Székek THERAPIA vannak "öltözött" előkelő kárpit a legjobb minőségű, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és így teljesíti a követelményeket még a legigényesebb vásárló. Ez a modell kiváló kopásállóság értéke a határon 110.000 ciklus, amely felméri, független mérési módszer segítségével a Martindale. Kárpitos szék után is több éves használat néz ki, mint az új.

Katalógus szám, amely a AX62. Egyedi minta a bevonat megtalálható a képgaléria.

szinkronmechanizmus

Az egyik legfontosabb része a szék csak egy mechanizmus. A további funkciók, jobb ergonomikus szék állítható. Az alapvető funkciók közé magasságállítás. Ez megfelelően van beállítva, amikor a szög a térdek legalább 90 ° és lábbal a földön, és amikor lengő hátra.

Az új Flexi-Drive célja, hogy egy szám EK-UNI. A fő előnye az a képesség, hogy könnyen alacsonyabb, ellensúlyozza a súlya alatti felhasználók 70 kg alkalmazásával forgatógomb.

csomagolás:

Therapia szék kerül forgalomba szilárd kartondobozban export (120 × 65 × 63 cm -, hogy beleférjen a os. autó). A biztonságos működés érdekében meg kell két ember, különben megsérülhet a termék. A csomag tartalmazza az összeszerelési útmutatót (nem kell, hogy eszközöket).

Paraméterek

Konstrukció

Ülőke Anatómiailag formázott

Méret & Tömeg

Szék/fotel tömege 20 kg
Kód:  KZT066f

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10