Oldal frissítése

The Walking Dead: Destinies - Xbox

The Walking Dead: Destinies - Xbox

The Walking Dead: Destinies Xbox

A The Walking Dead: Destinies Xbox - Mi lett volna, ha?

Az AMC és a GameMill Entertainment izgalmas utazásra indult a The Walking Dead világában, és bejelentették, hogy egy új TPS-játékot terveznek, amelyben megpróbálhatjuk újraírni a történelmet. A The Walking Dead: Destinies Xbox egy választáson alapuló játék, amelyben a játékosok megváltoztathatják a sorozat első négy évadának történetét. Mi történt volna, ha Rick Grimes nem marad életben, és Shane Walsh vezeti a túlélők csoportját?

The Walking Dead: Destinies Xbox

Rick sorsa megpecsételődött?

A The Walking Dead: Destinities egy történetvezérelt játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy Rick Grimesként kezdjék útjukat, aki egyedül ébred fel kómából a kórházban. A játékosok ezután eldönhetik, hogy milyen utat választanak a történetnek, létrehozva ezzel a The Walking Dead "Mi lenne, ha" változatát. Látogass el a sorozatból ismert helyszínekre, többek között Woodburybe, Atlantába, a börtönbe és a Hershel-farmra.

The Walking Dead: Destinies Xbox

A The Walking Dead: Destinies Xbox - Találkozás régi barátokkal

A játszható karakterek közé tartozik Rick, Lori vagy Carl Grimes, Shane, Merle vagy Daryl Dixon, T-Dog, Glenn, Michonne vagy a Kormányzó. A játékosok számos fegyver közül választhatnak, köztük Rick revolverét, Daryl számszeríját, Carol kését és Shane puskáját, hogy elintézzék az élőhalottakat vagy bárki mást.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland
Játék környezet Horror
Játékmechanika Döntés egy történet mellett
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  XBSE0437
Termékszám:  5060968301019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05