Oldal frissítése

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack - Xbox Digital

16 490 Ft

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack - Xbox Digital

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox digitálisan

A The Sims 4: A Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital egy kiegészítő a játékhoz

The Sims 4 DLC: A Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital játékhoz a The Sims 4 Xbox alapjáték is szükséges. Saját birtokán gondozza a fenséges lovakat, amelyek családtagokká válnak. Képezd ki őket, és vedd védelem alá a juhokat vagy kecskéket is. Termeljen saját termesztésű termékeket, és keressen megélhetést a farmon.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox digitálisan

Új életet teremteni

A The Sims 4: A Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital arról szól, hogy korán reggel felkelsz, élvezed a szabad természetet, és az állatokkal dolgozol. Tartsa őket tisztán, etetve és rendben. Készítsen saját termékeket, amelyeket eladhat. Kezdetben azonban megépíted a saját farmodat egy hagyományos rönkház vagy egy nagy piros pajta formájában.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox digitálisan

Szeressen bele az állatokba

Bővítsd a tanyádat a The Sims 4-ben: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digitális állatbarátok, és teremtsetek új életet együtt. Szeress bele a lovakba és csikóikba, amelyeknek rengeteg különleges interakciójuk van a Sims és más lovakkal. Hívd meg a szomszédokat, hogy megnézzék, milyen aranyosak a birkáid és kecskéid.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox digitálisan

Virágzó közösség

Tanyasi élet a The Sims 4-ben: A Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital a béke és a magány pillanatait, de a társasági szórakozást is elhozza. Elmehetsz a városba a barátaiddal, és elmehetsz egy bárba, egy táncterembe vagy akár egy lovardába. Rendezzen grillezést vagy táncos mulatságot a telkén.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox digitálisan

A lovak a család tagjai

A The Sims 4: A Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital egy olyan eszközt kínál a lovak létrehozásához, ahol tetszés szerint alakíthatod őket. Szerezz új lovakat mentéssel vagy vásárlással. Ha elégedettek veled, akkor lehet, hogy csikóik lesznek. Tanuljon meg lovagolni, valamint ügyességi és ugróedzéseket végezni. A legjobbaknak értékes díjakat osztanak ki a lovasközpontban.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox digitálisan

Digitális tartalom Rockin' Rancher

Ha 2023. augusztus 31. előtt rendelsz, akkor megkapod a Rockin' Rancher digitális tartalmat is, amelyben egy reszofonikus gitárral, egy szekérkerék képével és egy rusztikus hintaszékkel pihenheted ki Simjeidet.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat The Sims

Platform / Licenc

Típus DLC tartalom
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform Xbox - letölthető

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD2144
Termékszám:  7D4-00684
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05