Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

The Order 1886 - PS4

4,4 25 értékelés

The Order 1886 - PS4

A Sony PlayStation konzol rajongóinak számára az év számos napján karácsony van. Hogy miért? Hozzáférhetnek számos exkluzív, csak PlayStation platformra elérhető játékhoz, amelyek közül az egyik várva-várt cím a The Order 1886, mely a történelmi London egy felturbózott, alternatív arcát mutatja be. 

 

Az emberiség védelmezőjének szerepében

 

Londont áthatolhatatlan köd fedi a teljesen új korszakban játszódó rejtélyes történet idején. A város védelmezői éveken keresztül életben maradtak gyógyító szerek segítségével, és egyedül ők képesek megmenteni az emberiséget a hibrid szörnyektől. A játékban ennek a Rendnek a tagja vagy, nem túl bíztató jövőt cipelve a válladon. A külső nézetes játékmódnak köszönhetően könnyedén találhatsz rejtekhelyet, amire szükséged is lesz az ellened támadó mutánsok és a lázadókkal való harc során.
Szerencsére ebben a korszakban nem csak ipari és tudományos felfedezések történnek, hanem új fegyverek felfedezésére is sor kerül, melyek hatékonysága rögtön élesben is tesztelhető. A Thermite és Curved fegyverek kitűnően alkalmasak az ellenség soraiban történő zavarkeltésre. A gyönyörű grafika, valamint a félelmetes környezet minden elvárásodnak meg fog felelni. Alakítsd a sorsod és harcolj bátran, egészen az utolsó pillanatig.
Előrendelés esetén egy értékes Knight Endurance Pack elnevezésű csomaghoz juthatsz hozzá, amely tartalmaz egy speciális kinézetű "Desert Khaki" elnevezésű ruhát, fejlettebb harci készségeket, végtelen Blackwatert és Blacksight Regenerationt.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Félelem, Szex, Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges
Exkluzivitás Playstation 4

Sorozat

Játék és filmsorozat The Order

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz
Kulcs PS Store

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2015
A kiadás hónapja Február

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX123
Termékszám:  PS719284994
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10