Oldal frissítése

The Legend of Heroes: Trails To Azure - PS4, Nintendo Switch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

The Legend of Heroes: Trails To Azure - PS4, Nintendo Switch

The Legend of Heroes: Trails To Azure

Egy állandóan nyugtalan metropolisz

Lloyd Bannings története folytatódik a The Legend of Heroes: Trails To Azure játékban. Az utolsó győzelme után játszódik. Amikor úgy tűnik, hogy végre helyreáll a béke és a nyugalom, szervezetek jelennek meg, amelyek úgy döntenek, hogy saját vágyaik miatt megzavarják azt.

The Legend of Heroes: Trails To Azure

Próbáld meg megmenteni a The Legend of Heroes: Trails To Azure univerzumát

Utazd be a csapatoddal a játék világát, amely a szakadék szélén áll. Hozz nehéz döntéseket, és nyisd meg ezáltal a történet különleges befejezéseit. Találkozz régi barátaiddal, és toborozd őket a szolgálatodba.

The Legend of Heroes: Trails To Azure

Hozz létre személyre szabott csapatot

Sajátítsd el a The Legend of Heroes: Trails To Azure jelentősen továbbfejlesztett harcrendszerét. Használj erőtámadásokat az ellenségeid ellen. Támadd meg az ellenfél hátát habozás nélkül. Testre szabhatod az autód, hogy olyan támasszá tedd, amelyre mindig számíthatsz.

Kód:  NSW1056nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10