Oldal frissítése

The Last Oricru - Xbox Series X, Xbox Series S DIGITAL

16 390 Ft

The Last Oricru - Xbox Series X, Xbox Series S DIGITAL

The Last Oricru - Xbox Series X|S

Befolyásold a történetet a The Last Oricru Xbox Series X|S akció-RPG játékban

A The Last Oricru - Xbox Series X|S játék középpontjában a történet áll.Egy részben terraformált bolygón játszódik, ahol két faj harcol egymással.A bolygó el van szigetelve a világegyetem többi részétől.Minden döntésed hatással lesz a folyamatban lévő konfliktusra és annak kimenetelére.

The Last Oricru - Xbox Series X|S

Brutális sci-fi középkor vár rád

A The Last Oricru - Xbox Series X|S egy középkori sci-fi világban játszódik, amely bővelkedik beláthatatlan következményekkel járó, intenzív csatákban.A hős tapasztalatot gyűjt, fejleszti a képességeit, amellyel később szembe tud nézni a földöntúli vezérekkel.A csaták végtelen lehetőségeit el sem tudod képzelni.

The Last Oricru - Xbox Series X|S

A történet mindenkit magával ragad

Történetből nincs hiány, amely az egész játék során összefonja az eseményeket.Az elfeledett múlt a felszínre tör.Megpróbálhatod kibogozni az egyes szálakat, és összerakni az egyes oldalak indítékait, vagy a tudatlanság útját választhatod, és így engedheted, hogy a világ pusztítást végezzen.A The Last Oricru - Xbox Series X|S játéknak összetett cselekménye van.A játék során az összes rejtvény többféleképpen illeszkedik majd egymáshoz.

The Last Oricru - Xbox Series X|S

Kiterjedt döntési fa befolyásolja a történetet

A The Last Oricru - Xbox Series X|S játékban olyan döntéseket hozhatsz, amelyek nemcsak a történetet és a karaktereket, hanem a pályák kinézetét és a játék végkimenetelét is befolyásolják.Minden akció, alküldetés és gyilkosság hatással lesz a hírnevedre és a fejlődésedre.Nincs jó vagy rossz döntés.A te döntésed, a te szabályaid és vérmérsékleted szerint alakítod a játékot.

The Last Oricru - Xbox Series X|S

Javítsd a harci taktikádat

A The Last Oricru - Xbox Series X|S játékban kihívásokkal teli csata vár rád.Nem kapsz semmit ingyen, de egy felejthetetlen harci tapasztalat lesz a jutalmad.A fegyveredet közel- és távoli harcra is használhatod.Élvezni fogod a támadások, pajzsok, technomágikus tárgyak egyedi animációit, és ami a legfontosabb, megalkothatod a saját játékstílusodat.De készülj fel a halálra.Nagyon is.

The Last Oricru - Xbox Series X|S

Együttműködhetsz a barátaiddal

Vágj bele a The Last Oricru - Xbox Series X|S kalandjába a barátoddal.Válassz különböző karakter specializációkat, és vedd fel a harcot a vezérekkel hihetetlen kombinációkban.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S
Licenc Letölthető
Kulcs Microsoft Store

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játék környezet Sci-fi
Játékmechanika Döntés egy történet mellett

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges
Kód:  MXESD2023
Termékszám:  G3Q-01465
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20