A hús belső hőmérsékletének a sütés közbeni szabályozhatóságának köszönhetően többé nem fordulhat elő, hogy az elkészített hús vagy baromfi tálaláskor száraz vagy alulsült legyen. A szondás hőmérőt a steakek elkészítésekor is értékelni fogod. A kívánt átsütési fok eléréséhez szükséges főzési idő a használt hőforrástólés a vastagságtól függ. A TFA 14.1512.01 KÜCHEN-CHEF digitális tű-hőmérő egy tűszenzor segítségével érzékeli a hús belsejének aktuális hőmérsékletét és a sütőben lévő környezeti hőmérsékletet. Hangjelzés szólal meg, amikor a hús belsejében a célhőmérsékletet elérik. A sütő felső és alsóhőmérsékleti tartományára is beállíthatsz riasztást, illetve grillezéshez is. A hőmérő időzítővel és világos, háttérvilágítással ellátott kijelzővel örvendeztet meg, és lapos talapzatra helyezhető vagy a hátoldalán lévő mágnessel rögzíthető.
Műszaki paraméterek:
Mérési tartomány: -20 °C-tól +300 °C-ig
Felbontás: 0,1 °C
Végrehajtás: fekete műanyag, fémtű, fonott fémkábel
Kábel: hossza 120 cm, 300 °C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek
Elemek: 2× 1,5V AAA elem (nem tartozék)
Méretek: 64 × 20 (96) × 99(61) mm
Tömeg: 86 g
Kód: | TFAKT126 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | TFA14.1512.01 |