Oldal frissítése

TFA 60.2562.01.GB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TFA 60.2562.01.GB

Képtelen vagy reggel időben felébredni? Próbáld ki a(z) TFA 60.2562.01.GB ébresztőórát, amellyel stresszmentes az ébredés. A(z) ébresztőóra elemekkel működik és több hónapot is kibír csere nélkül. A digitális ébresztőóra mindig megmutatja a pontos időt. Hőmérő funkcióval is rendelkezik. Ez a rádióvezérelt óra megbízhatóan mindig a pontos időt mutatja. Az éjszakai fény lehetővé teszi, hogy sötétben is jól lásd a pontos időt. Anyaga: műanyag.

A(z) TFA 60.2562.01.GB ébresztőóra fontosabb tulajdonságai

  • Stresszmentes ébredést biztosít
  • Óra: digitális
  • A(z) TFA ébresztőóra elemek segítségével működik
  • Hasznos funkciói: kijelző megvilágításának automatikus tompítása, hangjelzéses ébresztés, dcf-77 rádiójelzés által irányított idő, naptár, led kijelző, éjjeli fény, szundi, rádiós vezérlés, hőmérő és relatív páratartalom mérése
  • Anyaga: műanyag
  • Méretei: 13,8 × 7,2 × 5,2 cm

Az ébresztőóra egyéb funkciói

Ha az álmos reggeleken szeretnél még pár percre visszaaludni, az ismételt ébresztés funkció kényelmes megoldást jelent. A hangjelzés garantálja, hogy időben felébredj.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 13,8 cm
Magasság 7,2 cm
Mélység 5,2 cm
Tömeg 200 g

Szín

Szín Fekete

Tápellátás

Tápellátás Elemes
Elem típusa Beépített
Elemek száma 1

Anyag

Anyag Műanyag

Típus

Típus Asztali

Funkciók

Funkció Kijelző megvilágításának automatikus tompítása, Hangjelzéses ébresztés, DCF-77 rádiójelzés által irányított idő, Naptár, LED kijelző, Éjjeli fény, Szundi, Rádiós vezérlés, Hőmérő, Relatív páratartalom mérése

Időjelző

Időjelző Digitális

Elhelyezés

Elhelyezés Gyerekszoba
Kód:  DH1071
Termékszám:  4009816037282

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05