Oldal frissítése

TFA 60.5002

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TFA 60.5002

Nem tudsz reggel időben felébredni? Próbáld ki a(z) TFA 60.5002 ébresztőórát, amellyel kellemes az ébredés. A(z) ébresztőóra hálózati energiával működik, így nem kell többet az elemcserével bajlódni. A digitális ébresztőórának hála mindig megtudhatod a pontos időt. Hőmérő funkcióval is rendelkezik. Ez a rádióvezérelt óra mindig a valós időt mutatja. Az éjszakai fény biztosítja, hogy koromsötétben is lásd a pontos időt. Kijelzi az aktuális napot. A beépített projektornak köszönhetően az idő a mennyezetre és a falra is kivetíthető. Anyaga: műanyag.

A(z) TFA 60.5002 ébresztőóra lényegesebb jellemzői

  • Stresszmentes ébredést biztosít
  • Típusa: digitális
  • A(z) TFA ébresztőóra hálózati forrással működik
  • Funkciói: hangjelzéses ébresztés, nap a héten, kettős ébresztés, led kijelző, éjjeli fény, szundi, kivetítés, rádiós vezérlés és hőmérő
  • Anyaga: műanyag
  • Mérete: 13,5 × 8,1 × 5,1 cm

Az ébresztőóra fontosabb funkciói

Ha az álmos reggeleken szeretnél még pár percre visszaaludni, az ismételt ébresztés funkció kényelmes megoldást nyújt. A hangjelzés garantálja, hogy biztosan időben ébredj. Két különböző ébresztési időpontot is megadhatsz. Egyet a mindennapokra, egyet pedig a hétvégékre.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 13,5 cm
Magasság 8,1 cm
Mélység 5,1 cm
Tömeg 155 g

Szín

Szín Fekete, Szürke

Anyag

Anyag Műanyag

Típus

Típus Asztali

Funkciók

Funkció Hangjelzéses ébresztés, Nap a héten, Kettős ébresztés, LED kijelző, Éjjeli fény, Szundi, Kivetítés, Rádiós vezérlés, Hőmérő

Időjelző

Időjelző Digitális

Elhelyezés

Elhelyezés Nappali
Kód:  DH846j
Termékszám:  4009816019639
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05