Oldal frissítése

TFA 60,2540,53

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TFA 60,2540,53

Kompakt, rádiós vezérlésű ébresztőóra, egy nagyszerű és könnyen olvasható kijelzővel ellátott, elegáns kabátba csomagolva. 25 különböző csengőhangot kínál. A riasztási funkció 3 különböző időpontban büszkélkedhet , ami gyakorlatilag 3 független riasztást jelent. Természetesen van egy szundi funkció, azaz egy ismétlődő riasztás. Meg tudja mérni a hőmérsékletet és a páratartalmat, és ezek az értékek a nagy, háttérvilágítású kijelzőn jelennek meg. A riasztást egy AA elemből vagy egy mikro USB-kábelen keresztül (nem tartozék) táplálhatja.

A TFA 60.2540.01k fehér / pezsgő ébresztőóra előnyei

  • Ébresztőóra modern design
  • Nagy, háttérvilágítású kijelző
  • Automatikus háttérvilágítás fényérzékelővel
  • Három riasztási mód
  • 25 csengőhang
  • USB tápellátás
  • A beltéri hőmérséklet és páratartalom mérése
  • Szín fehér / pezsgő

Csengőhangok és ébresztőórák

A TFA 60.2540.01k fehér / pezsgő ébresztőóra 25 különböző csengőhangot / hangot tartalmaz. Ezek közé tartozik például a zene, a klasszikus dallam, a csengőhangok és az állati hangok . Három független készenléti üzemmód működik napi, hétköznapi és hétvégi üzemmódokban. Ideális egy beállításhoz, és nem kell aggódnia az egész héten.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 13,3 cm
Magasság 7,6 cm
Mélység 3,5 cm
Tömeg 205 g

Szín

Szín Szürke, Arany

Anyag

Anyag Műanyag

Típus

Típus Asztali

Funkciók

Funkció Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Nap a héten, Éjjeli fény, Szundi, Rádiós vezérlés, Hőmérő, Csendes működés, USB csatlakozó, Csengőhang választék

Időjelző

Időjelző Digitális

Elhelyezés

Elhelyezés Nappali
Kód:  KHO12291
Termékszám:  4009816029911

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20