Oldal frissítése

TFA 60.2540.01k

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TFA 60.2540.01k

Nem bírsz reggel időben felébredni? Szerezd be a(z) TFA 60.2540.01k ébresztőórát, amellyel stresszmentes az ébredés. A(z) ébresztőóra hálózati forrással működik, így nem kell többet az elemcserével bajlódni. A(z) ébresztőóra elemmel működik és több hónapot is kibír csere nélkül. A digitális ébresztőórának hála mindig tudni fogod a pontos időt. Hőmérő funkcióval is ellátták. A rádiójelnek köszönhetően az óra mindig a pontos időt mutatja. Az éjszakai fény lehetővé teszi, hogy sötétben is jól lásd a pontos időt. A kijelző az aktuális napot is megmutatja. USB-csatlakozóval rendelkezik, így az okostelefon töltésére is használható. Működése rendkívül halk, így csak akkor fogsz felébredni, amikor megszólal a beállított ébresztő. Anyaga: műanyag.

A(z) TFA 60.2540.01k ébresztőóra legfőbb jellemzői

  • Zökkenőmentes ébredést biztosít
  • Óra: digitális
  • A(z) TFA ébresztőóra elektromos hálózatról működik
  • A(z) TFA ébresztőóra elem segítségével működik
  • Hálózati energiát használ, de elemekkel is működik
  • Hasznos funkciói: hangjelzéses ébresztés, nap a héten, éjjeli fény, szundi, rádiós vezérlés, hőmérő, csendes működés, usb csatlakozó és csengőhang választék
  • Anyaga: műanyag
  • Méretei: 13,3 × 7,6 × 3,5 cm

Az ébresztőóra lényegesebb funkciói

Ha az álmos reggeleken szeretnél még pár percre visszaaludni, az ismételt ébresztés funkció kényelmes megoldást jelent. A hangjelzés garantálja, hogy mindig időben felébredj.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 13,3 cm
Magasság 7,6 cm
Mélység 3,5 cm
Tömeg 205 g

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Tápellátás

Tápellátás Elemes, Hálózati

Anyag

Anyag Műanyag

Típus

Típus Asztali

Funkciók

Funkció Hangjelzéses ébresztés, Nap a héten, Éjjeli fény, Szundi, Rádiós vezérlés, Hőmérő, Csendes működés, USB csatlakozó, Csengőhang választék

Időjelző

Időjelző Digitális

Elhelyezés

Elhelyezés Nappali
Kód:  KHO12290
Termékszám:  4009816029904

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10