Oldal frissítése

TEVO Tornado

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TEVO Tornado


A kiváló minőségű, kompakt és felhasználóbarát TEVO Tornado 3D nyomtató tökéletes választás azoknak, akik a 3D nyomtatás világába akarnak belépni. A nyomtató összeszerelése és üzembe helyezése nem tart sokáig, mivel majdnem teljesen összeszerelt állapotban kapod meg. A gyártó 95%-ban összeszereli a nyomtatót, és csak kis utómunkálatok maradnak rád. Így néhány perc múlva felfedezheted a 3D nyomtatást.


A TEVO Tornado 3D nyomtató legfontosabb jellemzői

  • Nagy nyomtatási terület
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Nyomtatás PC-ről és SD-kártyáról
  • Már 95%-ban összeszerelt
  • Gyors felmelegítés
  • Nagy nyomtatási pontosság

Ellenálló nyomtató

A nyomtatási terület mérete 300 × 300 × 400 mm. A TEVO Tornado nyomtató a precíz alumínium szerkezeten, a kritikus pontok megerősítésén és az alkatrészeken alapszik, amelyeknek köszönhetően a nyomtatási pontosság akár 50 mikron. A továbbfejlesztett titán extruder javítja a nyomtatási minőséget.


TEVO Tornado nem várakoztat meg

Az MK8 típusú fúvóka átmérője 0,4 mm, a minimális rétegvastagság 0,1 mm és a TEVO Tornado nyomtatási sebessége akár 150 mm/s. A gyártó szintén összpontosított a csúcsminőségű hűtésre, amely hozzájárul a stabil és hatékony nyomtatáshoz. Továbbfejlesztették magát az extruder lemezt is, amely gyors felmelegítést ígér.


Számos anyag támogatása

PC-ről USB-kábel segítségével nyomtathatsz, vagy ha a vezeték nélküli nyomtatást támogatod, akkor értékelni fogod az SD-kártyanyílást és a közvetlen nyomtatást. A nyomtató 1,75 mm átmérőjű anyagok széles választékát támogatja, mint például PLA, ABS, PETG, WOOD, PVA, Carbon Fiber és egyebek. A könnyebb kezelés érdekében információs kijelzővel felszerelt Powerbox vezérlő is rendelkezésre áll.


Paraméterek

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtató anyag ABS, PETG, PLA, PVA, Wood
Nyomtatószál átmérő 1,75 mm

Nyomtatási felület

Mélység 300 mm
Szélesség 300 mm
Magasság 400 mm

Rétegvastagság

Min. rétegszélesség 0,1 mm
Max. rétegvastagság 0,1 mm

Ajánlott max. nyomtatási sebesség

Ajánlott max. nyomtatási sebesség 150 mm/s

Nyomtatási lehetőségek

Nyomtatási lehetőség PC USB 2.0-n keresztül, SD kártyáról

Nyomtató méretei

Szélesség 500 mm
Magasság 600 mm
Mélység 620 mm
Tömeg 11 kg

Fejek száma

Fejek száma 1

Kijelző

Kijelző Informatív
Kód:  TVT01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20