Oldal frissítése

Tesla intelligens hőmérő

3,9 22 értékelés
10 390 Ft

Tesla intelligens hőmérő

Sokoldalú hőmérőt keresel? Megtaláltad! Az érintésmentes Tesla Smart Thermometer gyorsan és higiénikusan képes mérni a testhőmérsékletet és a tárgyak hőmérsékletét. Infravörös érzékelőt használ, ezért kiválóan alkalmas otthoni és professzionális használatra egyaránt. Az érintésmentes Tesla hőmérő nagy LED kijelzőnek köszönhetően kényelmesen leolvashatod a mért értékeket. Elégedett leszel azzal a lehetőséggel is, hogy Celsius-vagy Fahrenheit-fokban jelenítheted meg a kijelzőt, és a hőmérő hangjelzést ad, ha lázat észlel. A Tesla készülék működéséhez két AAA elem szükséges. Kapacitásuk megkímélhető az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően. Egészségi állapotod jobb áttekintése érdekében csatlakoztasd okostelefonodhoz és a Tesla Smart alkalmazáshoz.

A Tesla intelligens vérnyomásmérő fő jellemzői

  • Az érintésmentes Tesla Smart Thermometer alkalmas professzionális és otthoni hőmérsékletmérésre
  • Infravörös érzékelővel méri a hőmérsékletet
  • A Tesla hőmérő a testhőmérséklet és a tárgyak mérésének köszönhetően sokoldalúan használható
  • Ha lázat észlel, hangjelzéssel riaszt
  • Nagyon egyszerű, higiénikus és gyors mérés (1 másodperc)
  • A nagyméretű LED kijelző biztosítja a mért értékek kényelmes leolvasását
  • Lehetőség Celsius és Fahrenheit fokban való megjelenítésre
  • Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően kíméli az elemeket
  • Működéséhez két AAA elem szükséges
  • Jobb áttekintést kaphatsz egészségedről, ha összekapcsolod a Tesla hőmérőt egy okostelefonnal és a Tesla Smart alkalmazással

Sokoldalúan használható eszköz

Az érintésmentes Tesla Smart Thermometer infravörös érzékelőt használ a hőmérséklet mérésére. Használhatod a betegek hőmérsékletének mérésére egészségügyi intézményekben és otthon. A Tesla Smart a testhőmérséklet mérési funkciója mellett a tárgyak hőmérsékletének mérésére is alkalmas. Használatával ellenőrizheted a baba fürdetésének, ételeinek, valamint a szoba hőmérsékletét. A Tesla infravörös hőmérő tehát sokoldalúanhasználható hasznos eszköz.

Számos praktikus funkcióval rendelkezik

Az érintésmentes Tesla Smart Thermometer számos praktikus funkcióval rendelkezik. A hőmérséklet mérése nagyon egyszerű és higiénikus. A Tesla Smart hőmérőt körülbelül 1 cm-re kell elhelyezni a hallójárattól vagy a homloktól. Mindössze egy másodperc alatt megtudhatod a mért értéket, amelyet kényelmesen leolvashatsz a nagyméretű LED kijelzőn. Választhatsz Celsius (°C) és Fahrenheit (°F) között. Ha a Tesla infravörös hőmérő lázatészlel, hangjelzéssel figyelmeztet. Hosszabb inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

A Tesla érintésmentes hőmérő széles csatlakozási lehetőséget kínál

A széles csatlakozási lehetőséggel rendelkező, érintésmentes Tesla Smart hőmérő vezeték nélküli adatátvitelt tesz lehetővé a hőmérőről az okostelefonra. A még szélesebb körű használat érdekében töltsd le a Tesla Smart alkalmazást, és csatlakoztasd a hőmérőhöz. Mindent egyértelműen, egy helyen rögzíthetsz.


Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös

Speciális funkció

Mérési sebesség 1 s
Különleges funkció Mobilalkalmazással, Szobahőmérsékletet is mér, 1 másodperces mérés, Auto kikapcsolás, Víz hőmérséklet mérés

Váltási lehetőség °C és °F között

Váltási lehetőség °C és °F között IGEN

Tápellátás típusa

Tápellátás típusa AAA

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Elemes

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Szín

Szín Fehér, Fekete
Kód:  Tsl_22_11
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  TSL-HC-UFR102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20