Oldal frissítése

Tesla Smart Indoor Irrigation System

25 290 Ft

Tesla Smart Indoor Irrigation System

Tesla intelligens beltéri öntözőrendszer A Tesla Smart öntözőrendszert úgy tervezték, hogy akár 10 virágcserép beltéri öntözését is meg lehessen vele oldani. Hatékony és automatizált megoldásként működik, amely kézi beavatkozás nélkül biztosítja a növények optimális nedvességtartalmát. A mélycsepegtető technológia és a programozható ütemezés kombinációját használva a rendszer közvetlenül a gyökerekhez juttatja a vizet, elősegítve az egészséges növekedést és minimalizálva a vízveszteséget. Kompakt kialakításával és felhasználóbarát kezelőfelületével kényelmet és egyszerű használatot biztosít mindenki számára, aki minimális erőfeszítéssel szeretne szép kerteket fenntartani otthonában. A csomagban mindent megtalál, ami az öntözés elosztásához szükséges, akár 10 növény számára. A készülék egyszerűen vezérelhető Wi-Fi-n keresztül a Tesla Smart alkalmazáson keresztül, akár távolról is. Próbáld ki milyen érzés, ha elfelejtheted az öntözést, akár a munkahelyeden, akár szabadságon vagy.

A Tesla Smart beltéri öntözőrendszer főbb jellemzői

  • Wi-Fi kapcsolat
  • Öntözés tervezése
  • Két automatikus üzemmód
  • Könnyű telepítés
  • Víztakarékosság
  • Automatizálás
  • Kézi mód a kapcsolat ellenőrzéséhez
  • Üzemi nyomás: 0,3 bar
  • Vízfolyás: 200-450 ml (a cseppek számától függően)
  • IP tanúsítás: IP ×2
  • Üzemi hőmérséklet: 10-50 °C
  • Tápellátás: USB 5V / 1A
  • Tápcsatlakozó: USB-C
  • Funkciók: öntözés programozás, kézi üzemmód, ciklikus öntözés
  • App: TESLA Smart Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
  • Alkalmazás nyelve: EN, DE, CZ, SK, PL, HU, RO, SL, UA, RU
  • Csatlakoztathatóság: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
  • A csomag tartalma: 1× beltéri öntözőrendszer, 1×10 m-es tömlő, 10× T csatlakozó, 3x végdugó, 10x csepegtető, 1× USB-C kábel, 1× kézikönyv

Kényelem

Az intelligens öntözési megoldással nem kell azon aggódnod, hogy ki fogja gondozni a növényeidet, amíg nyaralni mész, vagy bármilyen egyéb okból távol kell lenned otthonodtól. Nem kell majd azon gondolkodnod, hogy a lakás kulcsát a szomszédnak vagy egy barátodnak add-e oda. Egyszerűen össze kell szerelni a rendszert, biztosítani kell a vízforrást, és az öntözés pontosan a te beállításaid szerint fog történni. Az öntözést a Tesla Smart alkalmazáson keresztül távolról is vezérelheted.

DIY telepítés

A rendszer egy szivattyús egységből és egy tartozékcsomagból áll, amely csövet, csatlakozókat és csepegtetőket tartalmaz, amelyeket a talajba kell elhelyezni. A vízelosztást pontosan az igényeidnek és a virágcserepek elrendezésének megfelelően állíthatod be. Ha egy növénynek lényegesen több vízre van szüksége, elegendő két vagy több csepegtetőt használni egy virágcserépben.

Egészséges növények

A Tesla öntözőrendszer pontosan időzített öntözést biztosít, kiküszöbölve a túl- vagy alulöntözést. A túlöntözés miatt a tápanyagok is kilúgozódnak a talajból, így a növények megállnak a növésben, leveleik megsárgulnak, és nem hoznak virágokat. A jó öntözés kulcsfontosságú hatással van a szobanövények egészségére, támogatja optimális növekedésüket, leveleik és gyökereik fejlődését. A növény megfelelő hidratálása megakadályozza a talaj kiszáradását, és segít megelőzni a hervadással vagy a levelek elvesztésével kapcsolatos problémákat.

Csak öntözz okosan

Egy intelligens öntözőberendezéssel lehetőséged nyílik olyan részletes öntözési tervet készíteni a növényeid számára, amely teljes mértékben igazodik az adott növény egyedi szükségleteihez. A kevésbé igényes növények számára a standard üzemmód ajánlott, amely szükség szerint automatikusan be- és kikapcsolja az öntözőt. A tapasztaltabb kertészek számára rendelkezésre áll a fejlett ciklusú öntözési mód, amely meghatározott számú ciklusban osztja el a vizet, minimálisra csökkentve a talaj túlnedvesedésének és tápanyagvesztésének kockázatát. Ez a rendszer lehetővé teszi a fokozatos vízfelvételt, megakadályozza a szivárgást, és még az általános vízfogyasztást is csökkenti.

Paraméterek

Típus

Típus Tömlő

Öntöző típusa

Öntöző típusa Időzítő
Kód:  TSL2404
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-IRR-INSYS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10