Oldal frissítése

Tesla Smart Blood Pressure Monitor

4,9 14 értékelés
25 990 Ft

Tesla Smart Blood Pressure Monitor

Vigyázz az egészségedre a Tesla Smart Blood Pressure Monitor vérnyomásmérővel! Megméri a vérnyomásodat, és két ember számára rögzíti a mérési előzményeket. Előnye, hogy figyelmeztethet különböző rendellenességekre, például ha szabálytalan szívverést mér. Örülni fogsz a modern megjelenésnek, a praktikus funkcióknak és az egyszerű, egygombos működtetésnek. A Tesla intelligens nyomásmérője alkalmas idősek számára is, és nem kell aggódniuk a bonyolult művelet miatt.

A Tesla Smart Blood Pressure Monitor vérnyomásmérő fő jellemzői

  • A nagy LED kijelző és a könnyű kezelhetőség különösen alkalmassá teszi idősek számára
  • Szisztolés és diasztolés nyomás és pulzus mérése pontosan, oszcillometriás módszerrel
  • Beállítások két felhasználóhoz
  • A Tesla Smart Blood Pressure Monitor vérnyomásmérő figyelmeztethet az olyan rendellenességekre, mint pl. a szabálytalan szívverés
  • Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően kíméli az elemeket
  • Emlékszik az utolsó 199 mérésre minden egyes személy esetében
  • Még jobb képet kaphatsz egészségi állapotodról, ha Tesla vérnyomásmérődet összekapcsolod okostelefonoddal és a Tesla Smart alkalmazással

Pontos mérésekkel és használati funkciókkal büszkélkedhet

A pontos oszcillometrikus módszernek köszönhetően a Tesla Smart vérnyomásmérő képes mérni a szisztolés és diasztolés vérnyomást és a pulzust. Nagyméretű, kiváló minőségű LED kijelzővel van felszerelve, amelyen könnyen leolvashatod a mért értékeket. Nagy előnye, hogy képes figyelmeztetni, ha valami baj van, például, ha szabálytalan szívverés jelentkezik. Ha a Tesla intelligens nyomásmérő hosszan tartó inaktivitást érzékel, automatikusan kikapcsol.

A Tesla vérnyomásmérő széles körű csatlakoztathatóságot kínál

A Tesla Smart Blood Pressure Monitor széleskörű csatlakoztathatósággal két felhasználó számára teszi lehetővé a vérnyomás mérését, akiknek a leolvasott értékeit vezeték nélkül továbbítja egy okostelefonra. Minden egyes személy esetében képes megjegyezni a 199 legutóbbi mérést. Ha még többet szeretnél használni, töltsd le a Tesla Smart alkalmazást, és csatlakoztasd a nyomásmérőhöz. Így mindent szépen, világosan rögzíthetsz egy helyen.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás, LED kijelző, Oszcillometrikus mérési módszer

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek Android, iOS

Interfész

Interfész Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Kód:  Tsl_22_10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSL-HC-U82RH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10