Oldal frissítése

TESLA RoboStar iQ600 - robotporszívó

-27%
172 660 Ft
126 630 Ft
99 710 Ft áfa nélkül

TESLA RoboStar iQ600 - robotporszívó

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó a legújabb technológiákat biztosítja számodra otthonod kiváló minőségű tisztításához. A mesterséges intelligenciának köszönhetően tökéletesen elemzi a teret, továbbá egyszerre porszívózik és feltöröl. Az erőteljes, szénkefe nélküli elektromos motornak köszönhetően aNIDECrobotporszívóproblémamentesen tisztítja meg a hosszú szálú szőnyegeket is. A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó a térképek automatikus tárolásának köszönhetően virtuális falakat hoz létre bizonyos területek tisztításához. Egyetlen feltöltéssel a TESLA RoboStar iQ600 porszívó akár 220 perces üzemidőt is biztosít, és amennyiben azakkumulátorlemerült, automatikusan megkeresi a töltőállomást, és az újratöltés után folytatja a tisztítást. A praktikus időzítő lehetővé teszi a tisztítás meghatározott időre történő beállítását is, míg a kettős szűrés a kis szennyeződések pontos felszívását és megkötését biztosítja.

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó legfőbb jellemzői

  • Kettős szűrés elsődleges és HEPA szűrővel
  • Alkalmazás és vezérlés magyar nyelven
  • TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó modern lézerrendszerrel
  • Erőteljes szénkefe nélküli NIDEC elektromos motor
  • Automatikus báziskeresés lemerülés esetén
  • A nagy teljesítményű akkumulátor hosszú, akár 220 perces üzemidőt is biztosít egyetlen töltéssel
  • A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó praktikus időzítővel a tisztítási idő pontos beállításához
  • Lehetőség tisztító térképek mentésére és virtuális falak létrehozására

Modern lézer rendszer a maximális pontosság érdekében

A Tesla RoboStar iQ600 robotporszívó state-of-the-art lézerrendszere büszkélkedik a tökéletes tájékozódás érdekében. Az intelligens lézeres SLAMtrack 6.0 navigáció részletes adatokat dolgoz fel a távolságról 360 fokos tartományában. Ennek köszönhetően a TESLA RoboStar iQ600 robotporszívónak mindig pontosinformációiállnakrendelkezésre az aktuális helyzetről, így könnyen és gyorsan ütemezheted a következő tisztítási folyamatot.

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó erőteljes elektromos motorral rendelkezik

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó kiváló minőségű NIDEC elektromos motorral büszkélkedik. Ez a szénkefe nélküli elektromos motor Japánban készült, és alacsony zajszintet és maximális megbízhatóságot garantál. Nagy teljesítményének köszönhetően ez a motor tökéletes eredményt biztosít az erősenszennyezettterületektisztításakor és a hosszú szálú szőnyegek porszívózása során. 

Intuitív működés magyar nyelven

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó használatakor értékelni fogod a magyar nyelvű alkalmazást. Az alkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető. A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó Wi-Fi jel nélküli helyeken is használható, a tisztítás kézi indítására szolgáló gombnak köszönhetően.

Automatikus térképkészítés

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó minden tisztítás után automatikusan elkészíti a tisztítási térképet. Ezeket a térképeket egyszerűen el lehet menteni, és zóna- illetve virtuális fal hozható létre, így a porszívó csak az általad kiválasztott területeken fog tisztítani. A TESLARoboStariQ600porszívóval történő feltörléskor értékelni fogod az állítható vízáram-szabályozást is, amely a szennyezettség szintjétől függően korrigálható.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A kiváló minőségű LG akkumulátorcelláknak köszönhetően, amelyek teljes kapacitása 6400 mAh, a TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó 220 perc tisztítást biztosít akár 340 m2 területen. Ez a nagy kapacitású akkumulátor memóriaeffektus nélkül működik, így nem kell aggódnod a gyakori és gyors lemerülés miatt. A csomag a TESLA RoboStariQ600robotporszívón kívül egy töltőállomást is  tartalmaz az automatikus töltéshez.

TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó automatikus töltéssel

Tisztítás közbeni lemerülés esetén a TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó automatikusan megkeresi az alapot, és újratöltés után a lemerülés helyén folytatja a tisztítást. A porszívó praktikus rácsot kínál a kettős tisztításhoz és 4 szívóerő üzemmóddal rendelkezik. Eco, Standard, Power és Turbo üzemmódok közülválaszthatsz,amelyek a szennyezettség szintjétől függően könnyen megváltoztathatók.

Időzítő a pontos tisztítási ütemezéshez

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó praktikus időzítővel rendelkezik, amelyen keresztül könnyedén beütemezheted a tisztítás kezdetének pontos dátumát és időpontját. A porszívó távolról is aktiválható, és mozgása valós időben figyelhető, ennek köszönhetően a TESLA RoboStar iQ600 precíz tisztítást végez távollétedben, ígyprecízen megtisztított otthonba térhetsz haza.

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó kettős szűréssel rendelkezik

A TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó kettős szűréssel rendelkezik a legfinomabb részecskék pontos elszívásának érdekében. Egy finom hálós elsődleges szűrővel, valamint egy mosható HEPA szűrővel dolgozik, amely elősegíti a finom por, az allergén atkák és állati allergének kiszűrését. Aporszívóegyszerűkarbantartást kínál anélkül, hogy cserélhető porzsákokat kellene használnod, így rendkívül gyorsan készen áll a további használatra. 


4,9
18 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípushoz, Szőnyegre, Kemény padlóra, Puha felületekre, Linóleumra, Fapadlóra, Hajópadlóhoz

Rendeltetés

Rendeltetés Moppal

Tulajdonságok

Navigáció módja Lézeres
Motor típusa BLDC
Vezérlés típusa Alkalmazás
Takarítás módja Kefék, Programok, Felmosás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Méret és súly

Magasság 9,3 cm
Szélesség 35,5 cm
Súly 3,5 kg

Felszereltség, tartozékok

Tartozékok Tisztító kefe, Mop modul felmosóronggyal, Töltőállomás, Tápkábel

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Szín

Szín Fehér

Tápellátás

Tápegység típusa Akkus
Működési idő 220 perc (220 perc)
Akkumulátor kapacitása 6 400 mAh

Méret & súly

Szélesség 35,5 cm
Hosszúság 9,3 cm
Tömeg 3,5 kg

Típus

Tulajdonságok

Kompatibilitás Wi-Fi
Kód:  TESRV109
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  8594163277109

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB25