Oldal frissítése

TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR

4,2 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR

Korszerű multimédiás központ Ultra HD 8K támogatással

A nagyteljesítményű TESLA MediaBox X900 Pro multimédia központ egy modern multifunkcionális eszköz videó, zene vagy fénykép megtekintéséhez. A MediaBox X900 8K HDR tartalom lejátszásával büszkélkedhet, ez egy igazán egyedi paraméter. Támogatást nyújt az USB-eszközök vagy vezeték nélküli kapcsolat csatlakoztatásához otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül. A kényelmes működést egy AirMouse távirányító biztosítja,amely giroszkópot használ a kézmozgás másolásához a TV-képernyőn.


A TESLA MediaBox X900 Pro legfontosabb jellemzői

  • Ultra HD 8K lejátszó
  • 4 GB memória
  • 32 GB belső memória
  • AirMouse távirányító giroszkóppal
  • HDR10 +, HDR10, HLG, Technicolor HDR és VP9
  • USB 3.0 + HDMI 2.1
  • DualBand WiFi + Gigabites LAN
  • Wifi csatlakozási pont
  • Optikai digitális audio kimenet
  • Android 9.0 Pie


Gazdag alkalmazás- és video-online ajánlat

Az Android 9.0 Pie szolgáltatással elérheted a Google Play szolgáltatást, és olyan alkalmazások gazdag választékát találhatod meg, mint például a Google Play. Google Chrome böngésző, MS Office, fotószerkesztők, zene- és filmlejátszók, valamint hozzáférés a kedvenc Youtube, Voyo, iVcasting, O2TV, TV listákhoz és még sok máshoz.


Kiemelkedő teljesítmény

A gyors futtatáshoz és a nagy felbontású video lejátszáshoz a legmodernebb négymagos 64 bites ARM Cortex A-55 processzor és egy gyors Mali-G31MP2 grafikus processzor van felszerelve, amely 4 GB memóriával működik. 32 GB belső memóriája lesz az alkalmazások és multimédia fájlok tárolására.


Támogatja az Ultra HD 8K tartalmat

A TESLA MediaBox X900 Pro támogatja a fejlett HDR / HDR10 + (a valósághűbb színvisszaadást) és a HLD (hibrid log-gamma) képtechnológiákat. Ezzel a piacon első eszközként képes nagyfelbontású Ultra HD 8K VP9 képeket kezelni akár 24 kép / mp sebességgel, és minden részletet lenyűgöző képminőségben képes megjeleníteni.


Sokoldalú felhasználás

A TESLA MediaBox X900 Pro támogatja a gyors USB 3.0 csatlakoztatást a külső meghajtó, a kettős WiFi, a Wifi csatlakozási pont vagy a GiGabyte hálózati kártya számára. Egy sokoldalú multimédiás központot kapsz vagy egy csendes, energiatakarékos otthoni operációs rendszert az Android operációs rendszerrel. A Google Playből könnyedén telepítheted a Google Chrome, az MS Office, az Adobe Photoshop és még sok más hasznos alkalmazást.


Gyorsabb és stabilabb streaming

A nagy teljesítményű, mindenirányú Wi-Fi antenna és a 802.11ac kétsávos Wi-Fi támogatás támogatja a jobb minőségű vezeték nélküli jelet minimális interferenciával. A TESLA mediaBox X900 pro új funkciója a Wi-Fi HotSpot létrehozásának lehetősége, miután az eszközt LAN-kábellel csatlakoztattad a hálózathoz.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Alapvető paraméterek

Támogatott felbontás 8K Ultra HD, 4K Ultra HD, Full HD, HD Ready
Operációs rendszer Android OS
Tárhely kapacitás 32 GB
RAM memória 4 GB

Csatlakozás és lejátszás

Interfész Digitális optikai kimenet, Ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.1, Optikai kimenet, USB 2.0, USB 3.0
Kapcsolódás Bluetooth, Wi-Fi
USB portok száma 2 ×
Támogatott audio formátumok AAC, FLAC, MP3, OGG, WMA
Támogatott videó formátumok AVI, H.264, MP4, WMV, MPG

Tulajdonságok és funkciók

Alkalmazás Google Play Store, HBO Go, Kodi, O2 TV, Skylink Live TV, Voyo, YouTube

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Adapter
Kód:  TESm01a3
Termékszám:  8594163276737

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10