Oldal frissítése

Tescoma VITAPAN serpenyő 24 cm 603024.00

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma VITAPAN serpenyő 24 cm 603024.00

A Tescoma VITAPAN tökéletes élménnyé varázsolja a főzést. A serpenyő minőségi, tömör, prémium indukciós technológiával kialakított alja még a legmaximalistább szakácsokat is kielégíti. Az edény anyaga rozsdamentes acél és kerámia, felülete pedig rendkívül ellenálló, tapadásmentes anyaggal van bevonva, amely lehetővé teszi a fém konyhai eszközök használatát, és megakadályozza, hogy a hús megégjen. A serpenyő segít az energiatakarékosságban, mert felülete egyenletesen oszlatja el a hőt. Az ergonomikus csúszásmentes fogantyú biztosítja a könnyű és kényelmes fogást főzés közben.
A Tescoma Vitapan serpenyő minden típusú tűzhelyen használható - elektromos, gáz, üvegkerámia és indukciós. A praktikus jellemzők mellett színes, modern tervezése is remek élményt nyújt főzés közben. A piros szín egyszerre vidám és elegáns. A Tescoma konyhai eszközök téged is biztosan elkápráztatnak az üdítő megjelenés, kiváló minőség és kedvező ár egyedülálló kombinációjával.
További információk:
Színe:
Piros
Anyaga:
Rozsdamentes acél
Kerámia
Átmérője:
24 cm
Hőforrások:
Elektromos
Gáz
Üvegkerámia
Indukciós

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  ETS139d
Termékszám:  603024.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10