Oldal frissítése

TESCOMA VITAMINO kerámia pengés kés 12 cm, zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TESCOMA VITAMINO kerámia pengés kés 12 cm, zöld

Lehet, hogy már hallottál róla, hogy a nyers ételek (és különösen a frissek, mint a gyümölcsök és zöldségek) értékes tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat veszítenek a szeleteléssel. Mindegy, hogy kaparással, vágással vagy a főzéssel... De ki akar olyan zöldséget enni, amely mentes a vitaminoktól? Miért tömnéd magad gyümölccsel, ha nincs benne tápanyag? Edd meg úgy, hogy minden benne maradjon - a VITAMINO kerámia kések segítségével!

Miben más, mint a hagyományos kések?

  • Kerámia penge nem foszt meg a tápanyagtól!
  • Búcsút mondhatsz a fonnyadt szeletelt zöldségnek
  • A kiterjesztett garancia megerősíti a minőséget
  • Úgy tervezték, hogy rendkívül funkcionális és biztonságos legyen
  • Nem rozsdásodik még a mosogatógépben sem, és nincs esélyed eltompítani
  • Ez a kés alkalmas gyermekek és diétás ételek készítéséhez. Emellett megkönnyíti a munkádat.

Főzz és táplálkozz egészségesebben!

Hogy a fém károsítja a hasznos anyagokat az ételben? Szeletelj kerámiával! Az éles,  minőségi Vitamino kések kerámia pengéjét szeretni fogod. Nem csak hogy szép színesek, és biztosan jól néznek ki a konyhában; ezek a legkimélőbbek az élelmiszerekhez, ha szeleteled őket. A zöldségek és gyümölcsök nem fonnyadnak meg és nem száradnak ki a szeletelés után. Ha közben bármilyen diétát kell tartanod vagy a gyerekeknek kell főznöd, kétszeresen fogod szeretni, mert ezekhez az ételekhez a legmegfelelőbb.

A kések sokáig bírják; nem tompulnak ki és nem rozsdásodnak és a hegyük rendkívül ellenálló a sérülés és töréssel szemben. Sőt, le van kerekítve, és a markolata egy csúszásgátló felülettel van ellátva, amely minimálisra csökkenti a sérülés kockázatát. A késhez kapsz egy védőtokot is a biztonságosabb tároláshoz. A hosszabb, három éves garanciát is élvezheted.

Paraméterek

Típus

Kés típus Univerzális kés

Penge

Penge hossza 12 cm
Kód:  TESNU036
Termékszám:  642721.25
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15