Oldal frissítése

TESCOMA VITAMINO elektromos sóőrlő

2,8 7 értékelés
8 890 Ft

TESCOMA VITAMINO elektromos sóőrlő

Dobd fel a receptjeidet egy kis frissen durvára őrölt sóval. A Tescoma VITAMINO elegáns sódarálója kiemelkedik a sorból első osztályú kerámiából készülő daráló mechanizmusával. Ennek köszönhetően hosszú az élettartama, ráadásul egyenletesen őröl éppen olyan szemcsenagyságra, ahogy beállítod. A daráló formája sem marad el a kiválóság terén, a designja szépen díszíti a konyhaasztalt. A háza ugyanis kiváló minőségű rozsdamentes acélból, és nagyon ellenálló, átlátszó műanyagból készült. 

Legfontosabb jellemzői

  • Megfordítás után automatikusan darálni kezd
  • Állítható szemcsenagyság
  • Első osztályú kerámia darálókövek
  • Nagy teljesítményű motor
  • Tartós műanyagból készült

Innovatív bekapcsolás

Az intelligens gravitációs érzékelő rendszer azonnal beindítja a darálót, ha az fejjel lefelé fordítódik. Nem kell megnyomni semmilyen gombot, elég csak megfogni és megfordítani. A daráló automatikusan elindul. Kikapcsolása ugyanolyan egyszerű, a darálót csak visszafordítod az eredeti helyzetébe. Mindehhez hat darab AAA elem biztosítja az energiát (nem tartozék).

Paraméterek

Típus

Típus Elektromos

Használat

Rendeltetés Bors, Só

Anyag

Anyag Műanyag

Darabszám

Darabszám a készletben 1

Méretek

Átmérő 7 cm

Akkumulátor

Elemek típusa AAA
Elemek száma 6 db
Kód:  TESMLY01
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  642779.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20