Oldal frissítése

Tescoma VITAMINO kés 12 cm -es kerámia pengével, sárga

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma VITAMINO kés 12 cm -es kerámia pengével, sárga

Bizonyára hallottál már róla, hogy néhány étel (és különösen a friss gyümölcsök és zöldségek) értékes tápanyagokat veszítenek feldolgozásuk közben, mint például vitaminokat és ásványi anyagokat. Egyáltalán nem mindegy, hogy szeleteled, hámozod, vagy reszeled a főzés előkészítési folyamata alatt... De ki akar enni zöldséget, amely mentes a vitaminoktól? Mi értelme gyümölcstálakat készíteni, ha nincs tápanyag bennük? A kerámia kések segítségével minden egyes vitamin és tápanyag az ételben marad!

Miben más, mint a hagyományos kés?

  • Kerámia penge minden egyes tápanyagot megőriz!
  • Búcsút inthetsz a fonnyadt zöldségeknek!
  • Kiterjesztett garancia csakis a tartósságot és minőséget garantálhatja
  • Úgy tervezték a késeket, hogy rendkívül funkcionális és biztonságos felhasználást garantáljanak
  • Nem keletkezik rozsda a mosogatógépben használatukkal.
  • A gyermekeid ételeit is biztonságosan elkészítheted a kések segítségével.

Forraljunk fel mindent, az egészségesebben táplálkozáshoz!

Fém, amely károsítja hasznos anyagokat az ételben? Csakis kerámiát használj! Imádni fogod a minőségi, éles kést kerámia felülettel. Nem csak szép színes markolattal rendelkeznek, és így biztosan kiválóan fognak mutatni a konyhádban, hanem; hanem biztonságos ételkészítést kínálnak és akár étkezhetsz is velük, hiszen garantáltan balesetveszélyesek. Zöldségek és gyümölcsök többé nem száradnak ki szeletelés után. Továbbá ha valamilyen speciális diátét követsz, vagy a gyerekeidnek főzöl, bizonyára értékelni fogod kettős funkcióját: Ezekhez az ételekhez kivételesen nagyszerű segítők lehetnek.

A kések rendkívül tartósak, a hegye rendkívül ellenálló törés és elhajlás esetében, nem kell élezni és bizonyára nem fog megülni rajta a rozsda. Sőt, le van kerekítve és a fogantyú csúszásgátló felülettel is rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a sérülés kockázatát. A késhez egy védőtokot is kínálunk a biztonságosabb tárolás érdekében. Szabadon élvezheted a kiterjesztett három éves garanciális időt.

Paraméterek

Típus

Kés típus Univerzális kés

Penge

Penge hossza 12 cm
Kód:  TESNU034
Termékszám:  642721.12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15