Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TESCOMA UNICOVER üvegfedő 28 cm-es

4,8 28 értékelés
5 790 Ft

TESCOMA UNICOVER üvegfedő 28 cm-es

Hogyan is használhatnánk kedvenc edényeinket és lábasainkat a megfelelő fedő nélkül? Szerencsére nem kell megtudunk az elegáns Tescoma Unicover 28 cm-es üvegfedőjének köszönhetően. Kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült. Nemcsak a tűzhelyen történő főzéshez alkalmas, hanem bátran használhatod a sütőben történő ételek készítéséhez is, ahol 230 ° C-ig nyújt kiváló szolgálatot. Az Unicover fedő tetején szilikon fogantyú található, amely soha nem forrósodik át, így nem kell aggódnod, ha hozzá szeretnél férni az elkészített ételekhez. A fedő kiválóan illeszkedik mindegyik azonos átmérőjű Tescoma lábasra. Miután befejezted a főzést, nincs is más teendőd, nyugodtan helyezd a fedőt a mosogatógépbe, és már törheted is a fejed a következő fogáson! 

A Tescoma Unicover 28 cm-es fedő legfontosabb jellemzői

  • Tűzálló boroszilikát üvegből készült
  • 230 ° C-ig ellenálló
  • Alkalmas a tűzhelyen és a sütőben történő
    használatra egyaránt  
  • Kompatibilis az összes azonos átmérőjű Tescoma lábassal
  • A szilikon fogantyú nem forrósodik át

Paraméterek

Fedő átmérő

Átmérő 28 cm

Jellemzők

Anyag Üveg
Jellemzők Mosogatógépben mosható, Sütésálló
Alkalmassági hőmérséklethatár 230 °C
Felfogatás Szilikon
Kód:  TESMM183
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  619088.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15