Oldal frissítése

TESCOMA UNICOVER - 24 cm

4,7 17 értékelés
3 790 Ft

TESCOMA UNICOVER - 24 cm

Sokoldalú TESCOMA UNICOVER üvegfedő 24 cm-es méretben, melynek segítségével gyerekjáték lesz elkészítened különböző pörkölteket, és főtt ételeket. A fedő szilárd, ellenálló üvegből készült, és tökéletesen illeszkedik a méretben megfelelő Tescoma edényekre, illetve más Tescoma termékek tetejére is.

Főbb tulajdonságok

  • Fedő, univerzális használatra
  • Szilárd, tartós üvegből
  • Átmérője: 24 cm
  • Megegyező átmérőjű Tescoma edényekhez alkalmas
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Sütőben nem használható

Univerzális üvegfedő

A Tescoma Unicover tömör és tartós üvegből készült. A felhasznált anyagok legfőbb jellemzői a magas minőség és tartósság. A fedőt a Tescoma hasonló átmérőjű kerek edényeihez tervezték, azonban más, ezzel megegyező átmérőjű edényekhez is könnyedén használható. A termék mosogatógépben tiszttható, azonban sütőben nem használható. A könnyebb kezelhetőség érdekében a fedő tetején egy fogantyút találsz, mely kiváló minőségű műanyagból készült.

Paraméterek

Fedő átmérő

Átmérő 24 cm

Jellemzők

Anyag Üveg
Jellemzők Mosogatógépben mosható
Felfogatás Műanyag
Kód:  TESDP015
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  619024.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20