Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tescoma Thermo bögre CONSTANT 0.4l 318534.00

4,5 39 értékelés
10 490 Ft

Tescoma Thermo bögre CONSTANT 0.4l 318534.00

Ön is ismeri azokat a kellemetlen reggeleket, amikor nagyon korán kell felkelnie a munkába, nem győzi meginni szokásos reggeli kávéját vagy teáját, továbbá tömegközlekedéssel kell utaznia, ráadásul még az idő is hideg és esős? Ebben az esetben hangulatát többszörösen javítja a Tescoma thermo bögre, amely hosszú ideig megtartja forró (vagy hideg) italát, így teljes mértékben élvezheti bárhol, bármikor. A thermo bögre kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és egy levehető fogantyúval van felszerelve jobb- és balkezes használatra. Kiváló minőségű tömítő sapkával is rendelkezik, így már nem kell aggódnia a táska vagy a hátizsák belsejében bekövetkező katasztrófák miatt. A bögre ideális szükség nem csak utazás során, hanem az iskolában, vagy a munkahelyen is, és a mindennapi használat esetén törhetetlen. A termékre öt év garancia vonatkozik. 

Műszaki adatok:

Anyag:
Rozsdamentes acél
Tartós műanyag

Méretek:
Magasság - 20 cm
Átmérő - 8 cm

Garancia:
5 év


 

Paraméterek

Típus

Típus Thermobögre
Rendeltetés Innivalóhoz

Tulajdonságok

Űrtartalom 400 ml
Tömeg 320 g
Anyag Rozsdamentes acél, Műanyag
További tulajdonságok Duplafalú

Szín

Szín Ezüst

Méretek

Magasság 200 mm
Szélesség 80 mm
Kód:  ETS182a
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  318534.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10