Oldal frissítése

TESCOMA Tésztanyomó egészséges pálcikákra DELLA CASA 643188.00

4,9 18 értékelés
10 490 Ft

TESCOMA Tésztanyomó egészséges pálcikákra DELLA CASA 643188.00

Ön is belefáradt már a müzliszeletek összetevőinek keresésébe a cosmagoláson? Sajnos gyakran kell azzal szembesülnünk, hogy a legtöbb müzliszelet nem olyan egészséges, mint amilyennek kinéznek. A Tescoma Della Casa lehetővé teszi az egészséges müzliszelet készítését is. Egyszerűen csak helyezze a kedvenc aszalt gyümölcsét, dióféléket, magvakat, gabonaféléket, mézt, és bármilyen más alapanyagot a tűzálló szilikon öntőformába, tegye a formát a sajtolóba és hagyja legalább egy órát állni a hűtőben, vagy süsse meg a sütőben. Távolítsa el a pálcikákat, majd tárolja a kész müzli szeleteket műanyag zacskókban, így kényelmesen tarthatja azokat a hűtőben, és amikor tápláló, egészséges snackre van szüksége az iskolába, munkába vagy edzésre menet, esetleg bármilyen utazáshoz, csak vegye ki a müzlit, és vigye magával. 

Legfontosabb jellemzők

  • Egészséges müzlikészítő sajtoló
  • A felhasznált alapanyagokat Ön választja ki
  • A müzliszelet hidegre dermed vagy megsül a sütőben
  • Nagyszerű, tápláló snack a nap folyamán
  • A csomag tartalmaz recepteket is, amelyek segítségével könnyebb dolga lesz a szeletek elkészítésében
  • Mosogatógépben tisztítható

Anyaga:
Prémium tartós műanyag és hőálló szilikon

Egészséges müzliszelet receptek

A Della Casa müzliszelet sajtolóval egyaránt állíthat elő szeleteket a már meglévő, kipróbált, a csomag tartalmaként mellékelt receptfüzetből válogatva, vagy használhatja saját receptjeit aminek csaka  saját képzelete szab határokat. A receptfüzetből olyan különlegességek közül csemegézhet, mint például az egészséges kesudiós gyümölcsrúd, kávébabos datolyás rúd, mogyorós csokoládés rúd dióval, vagy a reggeli zabpelyhes vagy pirított mézes kókuszos szeletek. 

Egészséges nyers alapanyagok

Számos gyümölcs és müzliszelet egészségesnek tűnik a boltokban, amíg figyelmesen el nem olvassa az összetevőket. Azok alapján ugyanis a legggyakrabban az derül ki, hogy ezek a szeletek tele vannak cukorral, pálmaolajjal vagy tartósítószerekkel. Hála a Della Casa sajtolónak Ön olyan alapanyagokat használhat a müzli szeleteihez, amilyeneket csak jónak lát. a végeredmény nem csak, hogy egészségesebb lesz, mint a bolti társai,  de az anyagiak tekintetében is jobban jár, mivel pénzt takaríthat meg. 

 

Paraméterek

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek Formákí

Használat

Használat Rudacskákhoz

Anyag

Anyag Műanyag, Szilikon
Tapadásmentes felület Igen

Forma tulajdonságai

Mosogatógép Mosogatógépben nem mosható

Mennyiség

Darabszám formában 6 db

Méretek

Magasság 7,5 cm
Szélesség 10,5 cm
Hossz 14 cm
Kód:  TESAC093
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  643188.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10