Oldal frissítése

Tescoma Tenderizer húshoz PREZIDENT

3,7 3 értékelés
5 790 Ft

Tescoma Tenderizer húshoz PREZIDENT

Minden steak kedvelő valódi segítőtársa az elsőosztályú finomságok elkészítése során a PRESIDENT húspuhító. Éles, rozsdamentes acél pengék együtt a himbálózó mozgással megpuhítja és finomítja a hús teljes felületét. Emellett nem szükséges  a steak klopfolása, amely tönkreteszi a hús szerkezetét. Élvezzen minden  puha és szaftos falatot  A PRESIDENT alkalmas mindenféle vörös húshoz..

Az ötletes, ergonomikusan kialakított alaknak köszönhetően a puhító kitűnően illik a kézbe és maximálisan megkönnyíti a munkát. Az átgondolt nyél tökéletesen illik a jobb és bal kézbe is. Ezen kívül haslos a védőburkolat is,  ami szükséges főként a kisgyerekes háztartásokban, valamint védi a pengét magát is.  Nem kell aggódnia a bonyolult karbantartás miatt sem, a puhító egyszerűen mosható folyó víz alatt, de mosható mosogatógépben is. Ha szükséges, mosás előtt áztassa.

Az ötletes, ergonomikusan kialakított alaknak köszönhetően a puhító kitűnően illik a kézbe és maximálisan megkönnyíti a munkát. Az átgondolt nyél tökéletesen illik a jobb és bal kézbe is. Ezen kívül a hasznos a védőburkolat is, ami  főként kisgyerekes háztartásokban hasznos, valamint magát a pengét is védi. Nem kell aggódnia a bonyolult karbantartás miatt sem, a puhító egyszerűen mosható a folyó víz alatt, de mosható a mosogatógépben is. Ha szükséges, mosás előtt áztassa. 

Innovatív puhítók a legjobb eredményekért

  • A himbálódzó mozgás efektív kihasználása
  • Puhít és simává tesz mindenféle vörös húst
  • Nem teszi tönkre a hús szerkezetét
  • Éles pengék kiváló minőségű rozsdamentes acélból
  • Ergonomikus forma jobb és balkezesek részére
  • Védőburkolat a nagyobb biztonság érdekében
  • Modern formája beillik a konyhájába
  • Egyszerű karbantartás, mosogatógépben mosható
  • Hosszú élettartam a rendkívül tartós műanyagnak köszönhetően
 
Kód:  ETS128s
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  638725.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10