Oldal frissítése

Tescoma Tejhabosító TEO

3,9 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Tescoma Tejhabosító TEO

Készítsen ínycsiklandozó tejhabot a Tescom habosítóval! Ez a luxus kivitelű egység kiválóan alkalmas cappucino, habos kávé vagy más italok elkészítéséhez. A habosításra szánt tejet egyszerűen felmelegíti, közvetlen az edényben, vagy külön, tűzhelyen. A gép ezen kívül mindent elvégez, nem utolsó sorban a minőségi eredményre tekintettel.

A kancsó ellenálló üvegből, elsőosztályú rozsdamentes acélból és magas minőségű műanyagból készült. Az üveg rész tisztítható mosogatógépben az Ön kényelme érdekében. A többi alkatrész esetében ez a tisztítási mód nem ajánlott. A csomag tartalmazza a használati utasítást. 3 év garancia.

További információk:
Méretek (H x Sz):
18 x 15 cm
Hőforrások:
gáz-
elektromos-
üveglapos tűzhely

Paraméterek

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos
Kód:  ETS138m
Termékszám:  646646.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20