Oldal frissítése

TESCOMA Tál omlett és tükörtojás készítéséhez PURITY MicroWave

4,1 14 értékelés
5 590 Ft

TESCOMA Tál omlett és tükörtojás készítéséhez PURITY MicroWave

A Tescoma PURITY MicroWAVE sorozat konyhai és tálalóedényei forradalmasítják a konyhádat. Ezekben az edényekben nem csak ételek készíthetők, és egyidejűleg el is lehet őket fogyasztani belőlük, hanem olyan tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek eddig ismeretlenek voltak edények esetében. Ezt a különböző omlettek és tükörtojás készítésére szolgáló tálat elég a mikrohullámú sűtőbe helyezni, és a különleges, nyílásokkal ellátott fedőjének köszönhetően azonnal el is készül az étel  fogyasztásra készen. Gazdagabb menü is létrehozható, elég elengedni kulináris fantáziádat, és az edényben ízlésednek megfelelő omlett is készülhet

Az omlettek és tükörtojás készítésére alkalmas Tescoma tál főbb jellemzői

  • Mikrohullámú sűtőben készíthető ételek elkészítésére szolgáló tál
  • Forradalmi NanoCARE technológia
  • Nem szívja magába a szagokat, nem színeződik el az élelmiszerektől
  • A Tescoma edények antibakteriálisak
  • A tál része a nyílásokkal ellátott fedő, mely elvezeti a gőzt
  • Folyó víz alatt elmosható, zsírosan is
  • Az edény környezetbarát, időt és pénzt takarít meg
  • Ideális tükörtojás és különböző omlettek készítéséhez

Tescoma PURITY MicroWAVE - ökológiai forradalom az edénygyártásban

A PURITY MicroWAVE konyhai edény NanoCARE forradalmi technológiával készült, amelynek köszönhetően nem veszi át az ételszagot még nagyon aromás ételek esetében sem, valamint az élelmiszerek sem festik meg, pl. a sárgarépa, cékla vagy curry. Sőt, antibakteriális kialakításának köszönhetően megakadályozza a baktériumok elszaporodását az ételek készítésekor, és különösen tárolásuk során. Ezzel még nem ér véget a páratlan Tescoma PURITY Microwave edények különleges tulajdonságainak felsorolása. Használat után ugyanis elegendő folyó vízzel leöblíteni, még a zsíros edény esetében sem szükséges mosogatószert használni! A Tescoma PURITY edények tehát szigorúan környezetbarátak, időt, pénzt és a munkát megtakarítva.

Kód:  ETS225b
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  705030.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20